Dolar 32,4646
Euro 34,7363
Altın 2.435,13
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Aksaray Belediyesi’nden şehre estetik dokunuş

Aksaray Belediyesi’nden şehre estetik dokunuş
Aksaray Anadolu AŞ
28 Eylül 2020 13:19

Aksaray Belediyesi modern ve yaşanabilir bir şehir oluşturmak için pek çok farklı alanda çalışıyor. Özellikle şehir girişlerinde yer alan kavşak noktaları ile refüjlerin güzel bir görünüm kazanması için dekoratif saksılar yerleştiren Belediye ekipleri, mevsimlik ve süs bitkileri kavşak noktalarına hoş bir görünüm kazandırdı.

Park ve bahçelerin düzenlenmesi, yeni yeşil alanların oluşturulması, şehir içi ve şehir giriş çıkışların yer alan kavşak noktalarının düzenlenmesi için çalışma yürüten Aksaray Belediyesi Pak ve Bahçeler Müdürlüğü, mevsimlik çiçek dikim çalışmalarına hız verdi.

Şehir girişlerinde yer alan kavşak noktaları ile birlikte şehir merkezinde önemli güzergâhlardaki kavşaklarda çalışma yürüten Aksaray Belediyesi, Karasu Kavşağı, Ankara karayolu üzerindeki TOKİ Kavşağı, Ebulfez Elçibey Caddesi Kafeler Kavşağı, Atatürk Bulvarı üzerindeki çeşitli noktalara dekoratif saksılar yerleştirerek mevsimlik çiçeklerle süsleme yaptılar. Tasarımı Aksaray Belediyesine ekiplerine ait olan dekoratif süsleme saksıları şehre güzel bir kattı.

Özellikle Karasu Kavşağındaki ‘Aksaray’ yazısı ile diğer kavşak noktalarının dekoratif süslemeler, vatandaşlardan tam not aldı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehri giriş ve çıkışların güzel bir görünüm kazanması için bu çalışmayı yaptıklarını ifade etti. Başkan Dinçer, şehir merkezindeki kavşaklarda benzer çalışma yapılarak gece aydınlatması ile kavşak noktalarının rengârenk görünüme kavuşacağını bildirildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.