Dolar 32,5111
Euro 34,9332
Altın 2.434,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 18°C

Aksaray Belediyesi’nin kış hazırlıkları tamam

Aksaray Belediyesi’nin kış hazırlıkları tamam
Aksaray Anadolu AŞ
14 Kasım 2022 16:43

Aksaray’ın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için gerekli tüm önlemler alınıyor.

Aksaray’ın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için gerekli tüm önlemler alınıyor. Aksaray Belediyesi kış hazırlıkları kapsamında Park Bahçe Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ve Fen işleri Müdürlüğü ekipleri sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir içi kaldırımlarda, orta refüjlerde, park ve bahçelerde ağaçların bakımı, çim alanlarda da kış gübrelemesi yapılırken Belediyeye ait seralarda da kış mevsimine uygun çiçekler yetiştiriliyor.

Şehrin altyapısı için çok önemli yatırımların altına imza atan Aksaray Belediyesi hali hazırda devam ve sona yaklaşılan altyapı çalışmalarının yanı sıra kışın sağanak yağmurlarda su baskınlarıyla karşılaşmamak amacıyla kış mevsiminin yaklaştığı bu günlerde her yıl rutin olarak Fen İşleri tarafından yapılan cadde ve sokaklardaki yağmur suyu drenaj ızgaraları, mazgallar ile rögarların temizliğine başlandı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yapılan çalışmalar hakkında şu görüşlere yer verdi.

” Şehrin genelinde başlattığımız ve artık tamamlama aşamasına yaklaştığımız alt yapı seferberliğimizin inşallah meyvelerini bu kış döneminde almaya başlayacağız. Üst yapıda verilen hizmetlerin boşa gitmemesi uzun yıllar kalıcı hizmet sağlayabilmesi için ilk günden bu yana altyapının önemine dikkat çektik.  Zor ve meşakkatli çalışmamız neredeyse tamamlanma aşamasına geldi. İnşallah altyapısıyla üstyapısıyla örnek bir şehir olacağız” dedi.

Kış hazırlıkları kapsamında Fen İşleri ekipleri de cadde ve sokaklarda oluşabilecek su birikintileri için asfalt yama çalışmaları ile rögar temizleme işlerini merkez öncelik olarak tüm mahallelerde gerçekleştiriyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.