Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Aksaray Belediyespor’un forma sponsoru oldular

Aksaray Belediyespor’un forma sponsoru oldular
Aksaray Anadolu AŞ
16 Ekim 2020 15:28

Aksaray Belediyespor’un 2020 – 2021 futbol sezonunda formasının sırtına Ay Loft Yapı sponsorluğu için imzalar atıldı.

Yeni sezon öncesinde Ay Loft Yapı sezon sonuna kadar Aksarayspor’da forma sırt sponsoru olarak maddi destekte bulundu. Siyah beyazlılar için maddi anlamda büyük önem taşıyan sponsorluk anlaşmasına geçen yıl siyah beyazlılarda yönetim kurulunda bulunan Ali Dede Öztürk’ün sahibi olduğu Ay Loft Yapı imzalanan forma sırt sponsorluğu imzalandı.

Aksaray Belediyespor içi maddi konuda büyük önem taşıyan sponsorluk antlaşmasında Siyah Beyazlıların Kulüp Başkanı Uzman Dr.Türkcan Coşkun ve Ay Loft Yapı yetkilisi Ali Dede Öztürk yer aldı.

Siyah beyazlı kulüp 2020- 2021 futbol sezonunda oynayacağı maçlarda forma sırtının yeni ismi Ay Loft Yapı oldu.

Kulüp Başkanı Uzman Dr.Türkcan Coşkun sponsorluk anlaşmasının ardından Ay Loft Yapı’nın forma sırt reklamı ile kulübe maddi gelir sağlanmasının yanında bir çok iş adamına da örnek olduğuna dikkat çekti.

Coşkun Aksaraylıların ve işadamlarının desteğinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak Ay Loft Yapı’nın yapılan sponsorluk anlaşmasından dolayı yönetim kurulu olarak çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Kulüp Başkanı Uzman Dr.Türkcan Coşkun geçen yıl yönetim kurulunda bulunan ve oldukça önemli bir görev olan Aksarayspor’a hizmet etmenin gururunu yaşayan Ay Loft Yapı ve yetkilisi Ali Dede Öztürk’e yeni sezonda takımın forma sırt sponsoru olmalarından dolayı yönetim kurulu adına teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.