Dolar 32,3319
Euro 35,1199
Altın 2.301,65
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği’nden Vali Aykut Pekmez’e ziyaret

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Vali Aykut Pekmez’e “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundular..

Aksaray Beşiktaşlılar Derneği’nden Vali Aykut Pekmez’e ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
25 Haziran 2016 00:54

Ziyarette Aksaray Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bilgehan Coşkuner Vali Aykut Pekmez’e tablo ve Beşiktaş kaşkolü hediye ederek, Aksaray Beşiktaşlılar derneğine davet etti.

Vali Aykut Pekmez’e Aksaray Beşiktaşlılar Derneğinin çalışmaları hakkında bilgi veren Bilgehan Coşkuner;  “Dernek olarak aktif olmaya çalışıyoruz. Ülke gündeminde devletimizin ve hükümetimizin çalışmalarına destek olarak duruş sergiliyoruz. Bu anlamda ülkemizin bölünmez bütünlüğüne darbe vuracak çalışmalara karşı duracak şekilde çalışmalar yaptık. Bunlardan bir tanesi de taşlanan Doğu Anadolu bölgesi otobüslerinin ilimizdeki molalarında yolculara karanfil, kolonya ve şeker ikram ederek ülkemizin bütünlüğü konusunda önemli bir çalışma yapıp ülke gündeminde yer edinmiştik. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde okullarımıza kütüphane yapıyoruz. Kütüphanenin raflarından bilgisayarına, kitaplarına, internetine kadar destek oluyoruz. Huzurevinde yaşlılarımızı, yurtlarda kimsesiz çocuklarımızı, rehabilitasyon merkezinde engelli kardeşlerimizi düzenli olarak ziyaret edip onların gönlünü alıyoruz. Yardıma muhtaç ailelere, çocuklara, destek olmaya çalışıyoruz. Dernek üyelerimizin katkıları ile ülke gündeminde yaraların sarılması konusunda çalışmalarımız oldu. Soma’da maden altında kalan ailelerimize direkt yardımda bulunduk.

Bunlarla birlikte hatıra ormanı konusunda çalışmalarımız var. Derneğimizin Lise, Üniversite ve Aksaray Çarşı grubu ile birlikte birlik bütünlük çalışmaları yapıyoruz. Birlikte iftar, kahvaltı çalışmaları ile birlikte takımımızın maçlarına otobüslerle birlikte şekilde giderek Beşiktaş’ımıza destek oluyoruz. Aksaray’da bir çatı altında maçları birlikte izliyoruz. Aksaray’daki diğer takım taraftarları ile iyi bir dayanışma içerisinde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray yada başka takım taraftarı olup ta Aksaray Beşiktaşlılar derneğine üye arkadaşlarımız bulunuyor.

Bu sezon şampiyon olan takımımızın kutlamasını şehri meydanında yaparak bir ilki gerçekleştirdik. Kutlamalar olsun, diğer programlarımızda taraftarlarımız duruşu ile hal ve hareketleri ile Beşiktaş taraftarı olmaya yakışır şekilde davranmıştır. Şampiyonluk kutlamasına ailelerimiz çoluk çocukları ile katılmış, Beşiktaş sevgisini çocuk yaşta vermeye başladık” dedi.

Vali Aykut Pekmez’de derneğin çalışmalarını memnuniyetle dinledikten sonra şehrin en aktif derneğinin çalışmalarına destek olacaklarını söyleyerek, Beşiktaşlılar Derneğinde taraftarı olduğu Fenerbahçe’nin de müsabakasını izleme sözü verdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.