Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürü görevden alındı!

Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürü görevden alındı!
Aksaray Anadolu AŞ
2 Ekim 2022 08:11

Resmi Gazete’de 1 Ekim 2022 tarihli yayınlanan kararla Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız görevden alındı.

Resmi Gazete’de 1 Ekim 2022 tarihli yayınlanan kararla Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız görevden alındı.

blank

Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete’nin 1 Ekim 2022 sayısında yayımlandı.

Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız görevden alınırken yerine Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan atandı.

blank

Ali Özcan Kimdir?

1973 Konya doğumlu olan Ali ÖZCAN, İlkokul ve Ortaokul öğrenimlerini Konya’da, Lise öğrenimini ise Ankara’da tamamlamıştır. Lisans öğrenimini Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde, Yüksek Lisans öğrenimini ise Aksaray Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Jeoloji Mühendisliği bölümünde, İkinci Lisans öğrenimini ise Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamlamıştır.

1999-2002 yıllarında T.C. Ziraat Bankası’nda görev yapmıştır.

2002-2003 yıllarında Eskişehir Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü bünyesinde Mühendis olarak görev yapmıştır.

2003-2011 yıllarında Konya Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü bünyesinde Mühendis, Proje Şube Müdürü, İmar,İskan ve Kooperatifler Şube Müdürü, İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

2011-2014 yıllarında Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde Altyapı Hizmetleri ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü, Tabiat Varlıklarını Koruma Şube Müdürü, İmar ve Planlamadan Sorumlu Şube Müdürü, Yapım 2. Grup Şube Müdürü ve İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

2014 tarihinden Ekim 2022’ye kadar Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü V. olarak görev yapmıştır.

Ali ÖZCAN evli ve 2 çocuk babasıdır..

YORUMLAR
  1. blank senay dedi ki:

    Ali Özcan ismini duyunca aklınıza SORUŞTURMA gelsin. geçmiş olsun aksaray çevre müdürlüğü çalışanları 🙂