Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Aksaray CHP’den konvoy saldırısına tepki

CHP Aksaray Merkez İlçe Başkanı Cihat Solum, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Artvin’de yapılan saldırıya tepki gösterdi..

Aksaray CHP’den konvoy saldırısına tepki
Aksaray Anadolu AŞ
26 Ağustos 2016 23:10

“Dün Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partililerimiz ve güvenlik güçlerimize yönelik Artvin’de yapılan hain saldırıyı, bugün de Cizre’de yapılan hain saldırıyı kınıyoruz.

Ülkemizde yapılan hain saldırılarda şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar dileriz. Milletimize büyük geçmiş olsun. Bu saldırı milletimizin birlik ve beraberliğine, demokrasimize yapılmıştır. Ulusumuzun dün olduğu gibi bugün de azim ve kararlılıkla her türlü terör belasına karşı dimdik ayakta duracağına inanıyoruz.

Bizler ana muhalefet partisi olarak demokratik parlamenter siyaseti savunmaya devam edeceğiz. Teröre, darbeye ve demokrasi düşmanlarına geçit vermeyeceğiz.

Atatürk Cumhuriyeti demokrasisi, Ulusumuzun tek ve yegane kurtuluş reçetesidir. Bu yolda mücadelemiz devam edecek, milletçe kuruluş ilkelerimize sımsıkı bağlanıp, bu olayların en kısa zamanda son bulacağına inanıyoruz.

Ulusumuzun başı sağ olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.