Dolar 32,3627
Euro 34,9648
Altın 2.326,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray dolar bozduruyor

Aksaray’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dolarları bozdurun” çağrısı üzerine vatandaşlar ellerindeki dolarları bozdurmak için dövizcilerin yolunu tuttu..

Aksaray dolar bozduruyor
Aksaray Anadolu AŞ
7 Aralık 2016 00:46

Aksaray’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dolarları bozdurun” çağrısı üzerine vatandaşlar ellerindeki dolarları bozdurmak için dövizcilerin yolunu tuttu.

Döviz fiyatlarında dalgalanmaların devam ettiğini belirten döviz yetkilisi Ramazan Çetin, “En son dolar 3 bin 250 ve 3 bin 350 aralığından, jeopolitik gelişmelerle beraber 3 bin 600’e kadar dayanmıştır. Daha önce hükümetimizin ekonomik kurmaylarını toplayıp hem dövizle ilgili, hem de ekonomiyle ilgili alacağı kararlardan sonra 3 bin 600 TL’yi gören dolar, 3 bin 500 ve 3 bin 550 TL aralığında devam etmektedir. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın vatandaşlarımıza ‘Dövizlerinizi bozdurun’ çağrısına vatandaşlarımız tarafından da bir karşılık gördü. Son birkaç gündür vatandaşlarımızda elindeki dövizleri bozduruyor. Geçenlerde bir istatistik yayınlandı. Türkiye’de en çok döviz üzerinde yatırım yapan il Nevşehir oldu. Aksaray’da ikinci sıradadır. Aksaray’ımızda da döviz yatırımı yapanın yüksek olduğunu düşünmekteyim. Aksaray’daki vatandaşlarımız dövize yatırım yapmayı seviyorlar” diye konuştu.

Dolarını bozdurmak için gelen vatandaş Rahmi Yıldırım ise “Ülkemizde kriz olmasın diye 200 dolar bozdurdum. Dolarlarımızı bozduruyoruz. Hükümetimize destek sağlamak için” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.