Dolar 32,3401
Euro 35,1148
Altın 2.238,24
BİST 8.791,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yenilikler devam ediyor

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine son teknolojik cihazlar alarak ekipmanlarını güçlendiriyor..

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yenilikler devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
3 Temmuz 2017 14:54

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine son teknolojik cihazlar alarak ekipmanlarını güçlendiriyor.

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm.Dr.Ahmet Korkmaz: “Birliğimize bağlı sağlık tesislerinde ihtiyaç olan en son teknolojik cihazları tesislerimize kazandırma gayreti içindeyiz. Hastane envanterine kazandırılan son teknolojik dijital röntgen cihazı ile artık daha az doz, daha yüksek görüntü kalitesi ile daha fazla hastaya hizmet vereceğiz.” dedi.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Cengizhan Kılıçaslan ise:” Hastanemize yeni cihazların kazandırılmasına devam edeceğiz. Bizler hastalarımızın sağlık sorunlarının en kısa sürede ve ikamet ettikleri yerde giderilebilmesi için çalışıyoruz. Hem daha kaliteli hizmet hem de zaman açısından çok büyük kolaylıklar sağlayacak cihazlarımızın sağlık personelimize ve hastalarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Dijital Röntgen Cihazı ile direkt olarak kaset ihtiyacı olmadan çok amaçlı radyografi tetkikleri yapılabilmektedir. 5 saniye içerisinde doktorun bilgisayarına düşecek görüntü ile daha hızlı bir şekilde tanının konulması, tetkik ve tedavilerin yapılması amaçlanıyor. Öte yandan Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1 adet yerden statifli çift dedektörlü dijital röntgen cihazı ve ve 1 adet U kollu digital röntgen cihazının da kısa süre içerisinde hastaneye kazandırılması planlanmakta..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.