Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
BİST 9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yeni tıbbi cihazlar alındı

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi envanterine yeni tıbbi cihazlar kazandırıldı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yeni tıbbi cihazlar alındı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Haziran 2017 16:36

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi envanterine yeni tıbbi cihazlar kazandırıldı.

Görüntülü cerrahide çok işlevli olarak kullanılan dijital C kollu skopi sayısı 3’ten 4’e yükselirken, ameliyathane transfer sedyeleri, ameliyathane masaları ve kan alma koltukları, yara bakım, pansuman ve tedavi arabaları alınarak, ömrünü dolduran tıbbi cihazlar yenilendi.

C kollu skopi cihazı sayısı 4’e yükseldi

Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Himmet Durgut: ”Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği olarak bağlı tüm tesislerimizde hastalarımıza kaliteli hizmet verme düşüncesi ile en son teknolojik cihazları kazandırma çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan, hastanenin ihtiyacı olan yeni tıbbi cihazların hastane envanterine kazandırılması ile ilgili şunları söyledi.

“Son tıbbi cihaz alımı ile birlikte, ameliyathaneler için olmazsa olmaz olan ve günlük görüntülü cerrahide çok işlevli olarak kullanılan yeni bir C kollu skopi (röntgen) cihazı kazandırdık. Normal röntgen cihazı ile yapılabilen her türlü radyolojik görüntünün daha yüksek kalitede ve daha düşük radyasyonla görüntü alınmasını, alınan görüntülerin bilgisayar ortamında saklanmasını ve çoğaltılması sağlayan C kollu skopi sayısı 3’ten 4’e yükseldi. Ayrıca ameliyathanenin ihtiyacı olan ameliyat masası, ameliyathane transfer sedyeleri ile kan alma koltuğu, yara bakım ve pansuman masası ve tedavi arabaları alarak hastane envanterine kazandırdık. Yeni alınan cihazları kullanmaya başladık. Bu cihazların Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Aksaray’ımız için hayırlı olsun ” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.