Dolar 32,5247
Euro 34,8295
Altın 2.443,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 20°C

Aksaray, EMITT Fuarı’nda yerini aldı

Aksaray, EMITT Fuarı’nda yerini aldı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Nisan 2023 12:08

Aksaray Valiliği ile Aksaray Belediyesi, Dünyanın en büyük ve saygın fuarlarından olan EMITT fuarında şehrin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini dünyaya tanıtmak için yerini aldı.  

Aksaray Valiliği ile Aksaray Belediyesi, Dünyanın en büyük ve saygın fuarlarından olan EMITT fuarında şehrin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini dünyaya tanıtmak için yerini aldı.

İstanbul TÜYAP fuar alanında yurtiçi ve yurtdışı birçok katılımcının olduğu fuar alanında Aksaray’ın öne çıkan değerlerinin tanıtımı yapılıyor. Aksaray standında tanıtıcı yayınlar ve görsel sunumların yanında; el sanatları, yöresel ürünlerimiz ve folklorik değerlerimiz sergileniyor.

Şehrimizle özdeşleşmiş tarihi ve manevi şahsiyetler etkili bir şekilde anlatılıyor. Aksaray Belediyesi’nin çalışmalarının da tanıtıldığı stantta kültürel yayınlar fuarda ziyaretçilerle buluşturuluyor. Aksaray Valiliği ile Aksaray Belediyesi tarafından yapılacak tanıtımla şehrimizin değerlerinin öne çıkarılması, şehrimize gelen turist sayısının artırılması sağlanacak.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, dünyanın 5’inci büyük turizm fuarı olan EMITT’ te Aksaray’ın yine en çok ziyaret edilen stant olmasını beklediklerini söyledi. Başkan Dinçer EMITT Fuarının şehrin her yönüyle tanıtılması açısından önemli bir fırsat olduğuna dikkat çekti. Başkan Dinçer, EMITT fuarına katılan tüm vatandaşları Aksaray standına davet etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.