Dolar 32,5180
Euro 34,7833
Altın 2.420,34
BİST 9.750,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 29°C
Paz 28°C

Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği iftarda buluştu

Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği geçtiğimiz gün Ağaçlı tesislerinde düzenledikleri iftarla bir araya geldi.

Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği iftarda buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
31 Mayıs 2017 16:52

Aksaray Girişimci İş Kadınları Derneği geçtiğimiz gün Ağaçlı tesislerinde düzenledikleri iftarla bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta yapılan olağan seçimlerinde güven tazeleyen Başkan Hatice Şahin Eroğlu ve yönetimi tüm üyeleri ile birlikte düzenledikleri iftar yemeğine aileleri ile birlikte katıldılar. İftar yemeğine Vali yardımcısı Şahin Bayhan ve Dernek fahri üyesi Asiye Bayhan Hanımefendi de katıldı. Geniş katılım sağlanan yemekte devam etmekte olan projeler de konuşulurken Aksaray’ın yoğun iş kadınları bir nebzede olsa kafa dinledi. Geçtiğimiz sene hayata geçirdikleri yüksek rakamlı meslek edindirme ve sosyal sorumluluk projeleri ile dikkatleri çeken AGİK bu sene de yeni projeler ile topluma faydalı olmayı hedefliyor.

İftar yemeğinde konuşan AGİK Başkanı Hatice Şahin Eroğlu ‘’ Bu sene de Ramazan ayına erişmenin huzurunu yaşıyoruz, bu mübarek ayda bu güzel iftar yemeğini üyelerimiz ile paylaşmaktan büyük mutluluk yaşıyoruz.  Bu dernek üyelerimiz ile yapılan yemek aynı zaman da ihtiyacı olan ailelere ramazan ayında vermeyi planladığımız desteğin de konuşulmasıyla daha da bir değerli hale geldi. Davetimize bizi kırmayıp icabet eden Sayın Vali Yardımcımız Şahin Bayhan ve Eşleri Değerli Hanımefendi Asiye Bayhan’a da hem gecemize eşlik ettikleri için hem de dernek çalışmalarımıza destek verdikleri için teşekkürlerimizi borç biliriz. AGİK sadece iş kadınlarının bir araya gelip görüştüğü bir yer değil, topluma faydalı projelerin hayata geçirildiği değerli bir çatıdır. Bu çatı altında toplum yararına iş yapmak için değerli vakitlerinden ayıran tüm bayanlara ve o vakitleri kendilerinden aldıkları için saygı göstererek destek olan değerli eşlerine de teşekkür ederim. Tüm İslam alemine ve Aksaray halkına hayırlı Ramazanlar ve şimdiden hayırlı bayramlar dilerim ‘’ dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.