Dolar 32,3755
Euro 34,9680
Altın 2.325,67
BİST 9.057,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray halkı onu çok seviyor!

Aksaray halkı onu çok seviyor!
Aksaray Anadolu AŞ
7 Ağustos 2018 00:53

Başkent Ankara’da, bugünlerde her an imzalanacak iki kararname var.

Üzerinde uzun süredir çalışılan Valiler ve Emniyet Müdürleri Kararnamesi eli kulağında. Ankara kulislerinde konuşulanlara göre, 15’e yakın valinin merkeze alınacağı ya da yerlerinin değişeceği, 40 ilin ise emniyet müdürlerinin değişeceği dile getiriliyor.

Yeni sistemde Valiler ve İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi İçişleri Bakanı’nın teklifiyle Başkan Erdoğan tarafından onaylanacak. Bu iller arasında Aksaray’ın olup olmayacağı ise merak konusu.

Bu ay yayınlanması beklenen Emniyet Müdürleri Kararnamesi’nde Aksaraylılar, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın değişmemesini istiyor.

Özel Güvenlik Denetleme Daire Başkanlığı’ndan, 6 Mart 2017 tarihinde Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Karabağ’ı yaklaşık bir buçuk yıllık görev süresince 7’den 77’ye her kesimden Aksaraylı çok sevdi.

Değişecek Emniyet Müdürleri arasında Aksaray İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın yer alıp almayacağı merakla beklenirken, geldiği ilk günden itibaren vatandaşlarla yakın diyalog kuran, birçok olayı bizzat olay yerinde yakından takip eden Karabağ, babacan tavrı ile Aksaraylıların büyük takdirini kazandı.

Aksaray Emniyet Müdürü Ali Karabağ’ın gelişiyle özellikle uyuşturucu madde konusunda yapılan başarılı operasyonlar herkes tarafından büyük takdir topladı. Yapılan bu başarılı operasyonlara Aksaray gençliği de destek vererek teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.