Dolar 32,3370
Euro 35,2002
Altın 2.247,05
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Aksaray İHH 2020 Ramazan ayı faaliyet raporunu paylaştı

Aksaray İHH 2020 Ramazan ayı faaliyet raporunu paylaştı
Aksaray Anadolu AŞ
2 Haziran 2020 16:30

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şenol Korkmaz 2020 Ramazan ayı Aksaray ve Türkiye faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı.

Aksaray ve yurtdışındaki kriz bölgelerinde yoğun bir çalışma sergilediklerine şahit olduğumuz derneğin verilerine göre yine binlerce ailenin mutluluğuna vesile oldukları görülüyor.

Aksaray İHH Başkanı Şenol Korkmaz başta Aksaray’lı vatandaşlarımız olmak üzere Ramazan boyunca ildışından ve yurtdışından bağış yapan tüm hayırseverlere şahsı ve İHH ailesi adına şükranlarını sundu. Korkmaz’ın açıklamasından notları sizlerle paylaşıyoruz..

AKSARAY YARDIMLARI
– #ŞimdiDayanışmaVakti Kampanyası kapsamında 55 aileye 800₺ nakdi yardım,
– 1407 Aileye Ramazan Gıda Kolisi ve alışveriş çeki yardımı,
– 800 Yetime Bayramlık Kıyafet Yardımı,
– 175 Aileye Adak Kurban Eti Yardımı,
– 147 Aileye fitre ve zekat yardımı
Toplam 335.675₺ değerinde yardımın Aksaray genelinde Vefa Sosyal Destek Grubu koordinesinde dağıtıldığı belirtildi. Ortaköy, Gülağaç, Eskil gibi büyük ilçelerde de bereketli bir Ramazan çalışması gerçekleştiğini belirten Korkmaz tüm teşkilat mensupları ve hayırseverlere ayrıca teşekkür etti.

KRİZ BÖLGELERİ ÇALIŞMALARI
Hayırseverlerin talepleri doğrultusunda..
– Arakan, İdlib, Yemen, Sudan ve Gazze’de Ramazan Gıda Kolisi dağıtımı,
– İdlib’e iki tır gıda yardımı,
– İdlib’de Briket Ev Projesine yardım,
– Fitre, Fidye, Zekat yardımı,
– Afrika’da Kuran-ı Kerim Dağıtımı,
– Afrika’da Katarakt Ameliyatı Yardımı,
– Kriz bölgelerinde Adak Kurban Eti Dağıtımı gerçekleştirildiği ifade edildi.

Sonuç olarak toplam 711.200₺ değerinde yardım gerçekleştiğini açıklayan İHH Başkanı hayırsever, kadirşinas Aksaray’lılara tekrar teşekkür etti.

Türkiye genelinde yapılan çalışmaların da afişte detaylıca belirtildiğini dile getiren Korkmaz #ŞimdiDayanışmaVakti Kampanyası ile kaydadeğer bir iyilik yapıldığını, bu vesileyle iyilikte payı olan herkese ayrıca teşekkür ettiklerini vurguladı.

İHH Başkanı Korkmaz bununla birlikte diğer projelerin devam ettiğini ve Kurban çalışmalarına başladıklarını da sözlerine ekledi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.