Aksaray Haber

Dolar 48,4354
Euro 56,2404
Altın 6.898,85
BİST 14.012,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 29°C
Açık
Aksaray
29°C
Açık
Paz 30°C
Pts 27°C
Sal 26°C
Çar 27°C

Aksaray İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi

Aksaray İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi
21 Ocak 2025 00:27

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında, il genelindeki asayiş ve güvenlik durumu değerlendirilen bir toplantı düzenlendi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında, ildeki asayiş ve güvenlik konuları masaya yatırıldı. Toplantıya, il güvenliği ile ilgili çeşitli birimlerin yetkilileri katıldı. Toplantının amacı, il genelindeki güvenlik önlemlerini gözden geçirmek, vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmaya yönelik alınacak yeni tedbirleri tartışmak ve mevcut durum hakkında bilgi alışverişinde bulunmaktı.

Vali Kumbuzoğlu, toplantıda güvenliğin sağlanmasının, hem kamu kurumlarının hem de vatandaşların ortak bir sorumluluğu olduğunu vurguladı. Toplantıda, suç oranları, emniyet birimlerinin çalışmaları ve güvenlik stratejilerinin iyileştirilmesine dair öneriler değerlendirildi. Ayrıca, asayişin sağlanması için gerekli olan kaynaklar ve yapılacak yatırımlar üzerine de görüşler paylaşıldı.

Toplantı, Aksaray’ın güvenliğini sağlamak için ortak bir yaklaşımın benimsenmesi ve güvenlik politikalarının daha etkin hale getirilmesi gerektiği noktasında bir mutabakatla son buldu. Vali Kumbuzoğlu, Aksaray halkının huzur içinde yaşaması için gerekli tüm adımların atılmaya devam edileceğini belirterek, katılımcılara teşekkür etti..

YORUMLAR

  1. Atilla dedi ki:

    Aksaray’daki adi sokak olayları televizyonlarda boy gösteriyor. Aksaraylı olarak bu tür haberler bizi üzüyor. Aksaray valiliğinin önlem almasını, bu haberleri servis eden varsa engellemesini bekliyoruz. Belediye başkanı ve millet vekillerimizin bu konuylada ilgilenmeleri gerekir. Aksaray’ın bu adi sokak olaylarıyla kötü yönde reklamı oluyor.