Dolar 32,5941
Euro 34,7657
Altın 2.419,89
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 27°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Aksaray İl Özel İdaresi’nde 1 Mayıs programı

Aksaray İl Özel İdaresi’nde 1 Mayıs programı
Aksaray Anadolu AŞ
30 Nisan 2019 21:14

Aksaray İl Genel Meclis Başkanı M.Mehmet Tüzün, Genel Sekreter Ramazan Altundağ, Genel Sekreter yardımcısı Yılmaz Altınsoy, Sendika temsilcileri ve kurum işçileri il özel idaresinin lokalinde 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir araya geldiler.

1 Mayıs İşçi Bayramı’nın barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulunan Başkan Tüzün, şunları aktardı:

“Öncelikle emeğiyle ve gücüyle değer üretmenin, helal ve alın teri ile kazanç içerisinde olan milyonlarca işçimiz bizim için vazgeçilmezdir. işçi, memur ve emek veren tüm milletimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. İnsan öğrenmek, üretmek, okumak, araştırmak, hayatını kazanmak, geçimini temin etmek, toplumda bir şeyler yapmak için emek sarf eder. “Emek” insan için kutsaldır, en önemli sermayedir. Ürettiğidir, gururudur, varlığını ortaya koyabilme gücü ve saygı görmesinde bir vesiledir.”

Başkan Mehmet Tüzün; “Birçok ülkede gördüğümüz gibi, böyle günler bir şölen havası içinde kutlanmalıdır. Gerilimlere ve üzücü olaylara sebebiyet vermemek için toplum olarak hepimiz ortak bir sorumluluk içinde hareket etmeli, her zaman gerilim ve karışıklıklardan medet uman tahrikçi kesimlere karşı uyanık olmalıyız.

“Bu duygularla bütün emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nüzü kutluyor, tüm çalışanlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.