Dolar 32,3696
Euro 34,9488
Altın 2.325,48
BİST 9.094,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray İş Dünyası’ndan ABD yaptırımlarına kınama!

Aksaray İş Dünyası’ndan ABD yaptırımlarına kınama!
Aksaray Anadolu AŞ
2 Ağustos 2018 13:22

ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırım kararıyla ilgili olarak, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Yaptırımların kabul edilemez olduğunu ve iş dünyası olarak Devletimizin atacağı her adımda destek olacaklarını belirten ATSO Başkanı Göktaş, yaptığı açıklama da “ABD Başkanı Donald Trump’un her geçen gün gerek Ortadoğu gerek Uzakdoğu ve Batılı ülkelere yönelik olarak sürekli attığı mesnetsiz hareketleri Türkiye üzerinde uygulamaya kalkmasını iş dünyası olarak asla kabul etmiyoruz.

FETO gibi bir terör örgütü liderine ülkesinde en iyi şartlarda yaşama hakkı tanıyan bir ülke kalkıp ta bize Adalet dersi vermeye kalkmasın.

İşine gelmeyen her durumda ülke ayırt etmeksizin yaptırım koymaya kalkan Amerika Birleşik Devletleri Türkiye’nin hiçbir zaman tehditlere boyun eğmeyeceğinin farkına ne zaman varacaktır merak ediyoruz.

Bu millet 15 Temmuz gibi içindeki en büyük hainlere bile boyun eğmemiş iken dış güçlerin yaptırımlarına ve oyunlarına boyun eğecek bir millet değildir. Tarih boyunca Devletimizin üzerinde oynanan oyunlar defalarca bozulduğu gibi bu oyunlarda Rabbimizin izni, milletimizin azmi bile emeline ulaşmayacaktır.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Devletimize karşı atılacak her oyunun karşısında olacak Milletimiz ve İş Dünyamızla birlikte hareket ederek tüm oyunları bozmak için çalışacağız.

Bilinmesini istiyoruz ki Aksaray İş Dünyası Devletinin yanında İçişleri ve Adalet Bakanlarının arkasında olacaktır” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.