Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray Kent Meydanı’nın adı değişiyor

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı kent meydanının ’15 Temmuz Milli İrade Şehitler Meydanı’ olarak değişeceğini söyledi..

Aksaray Kent Meydanı’nın adı değişiyor
Aksaray Anadolu AŞ
7 Ağustos 2016 03:10

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Yazgı 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından vatandaşlarla birlikte meydanlarda olduklarını söyleyerek, “Bu meydanımızın da adını ’15 Temmuz Milli İrade Şehitler Meydanı’ olarak değerlendiriyoruz. Meclisten alınan kararla bunu sabitleyeceğiz. İlk gün itibaren aynı duyguyla, aynı hislerle burada olmak bize şunu gösteriyor ki ülkemizin birliği, bütünlüğü, vatan ve bayrak için nasıl kenetlenebildiğimizi bir kez daha göstergesidir. Hangi parti olursa olsun ezan, bayrak olunca bir arada da olabileceğimizi gösterdik. Şunun farkına vardık. Bu topraklar bizim topraklarımız. Başka da gidebileceğimiz asla bir yer yok. Bizler buraya kanımızın son damlasına kadar sahip çıktığımız ölçüde vatan bizim vatanımız. Sahip çıkamazsak görüldüğü gibi iç güçler, dış güçler bütün oyunlarını ülkemizin üzerine oynuyorlar. Biz çok büyük bir beladan kurtulduk. Yıllarca bunların yapmış olduğu ve her kuruma her yere girmiş oldukları bu ağların ve en sonunda kendi halkına ateş edebilecek kadar canileştiğini görmüş olduk. Bu örgütün nerede olursa olsun biran önce temizlenerek ülkemizin rahata kavuşması, daha ileri ki günler için yeniden dizayn ederek hem mazlum ülkelerin hem de İslam ülkelerinin gurur duyabileceği, umudu olabileceği bir ülke haline gelebileceğimize inanıyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.