Dolar 32,3068
Euro 35,0599
Altın 2.307,54
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Aksaray-Konya Karayoluna 300 adet ağaç dikiliyor

Aksaray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Aksaray-Nevşehir yolundan sonra Aksaray Konya Yolu üzerinde ağaç dikimi çalışmalarını başlattılar..

Aksaray-Konya Karayoluna 300 adet ağaç dikiliyor
Aksaray Anadolu AŞ
14 Ekim 2016 00:21

Yetkililer, Aksaray-Konya karayolu orta refüjlerinde toplam 300 adet ıhlamur ve çınar ağacının dikileceğini kaydettiler.

Göreve geldikten sonra ‘Yeniden yeşil Aksaray’ sloganıyla ağaçlandırma çalışması başlattıklarını hatırlatan belediye başkanı Yazgı, “Göreve geldiğimizde söz verdiğimiz gibi Kılıçaslan tepesinde yemyeşil ağaçlarla büyük bir orman oluşturmak için ağaç dikme çalışmalarımız olmuştu. Bunun yanında şehrimizin giriş noktaları olan Aksaray-Nevşehir bölümünü tamamladık. Aksaray-Konya karayolunun orta refujların da ağaçlandırma çalışmalarımız devam ediyor. Buraya ise 300 adet ıhlamur ve çınar ağacı dikiyoruz” dedi.

Başkan Yazgı “ Ağaçlandırma konusunda yapacağımız bu çalışmalarla gelecek kuşaklara temiz ve yeşil bir dünya bırakmanın, hepimizin insanlık borcu ve sorumluluğu olduğunu bir kez daha hatırlıyoruz. Daha yaşanabilir, daha yeşil bir Aksaray için bütün vatandaşlarımızı ağaç dikmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.