Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Aksaray müftüsünden skandal sözler!

Aksaray müftüsünden skandal sözler!
Aksaray Anadolu AŞ
4 Kasım 2018 01:55

Aksaray İl Müftüsü Cemalettin Bal, Aksaray Valisi Aykut Pekmez için düzenlenen veda yemeğinde skandal sözlere imza attı. 

Vali Aykut Pekmez için düzenlenen veda yemeğinde gazeteciler tarafından fotoğraf çekimleri yapılırken, İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş ile aynı masada yer alan İl Müftüsü Cemalettin Bal’ın masası da gazeteciler tarafından fotoğraflanmak istedi.

İl Müftüsü Cemalettin Bal, İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş ile aynı fotoğraf karesinde yer almamak için “İYİ Parti il başkanının yanında otururken fotomuzu çekme yanlış anlaşılır” diyerek fotoğrafı çeken gazeteciye tepki gösterdi.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, sosyal medya hesabından sert tepki göstererek söz konusu fotoğrafı paylaştı;

“Dün akşam Vali Bey’in veda yemeğinde yanımda oturan ilimizin müftüsü, gazeteci bir abimiz fotoğrafımızı çekerken, İYİ Parti il başkanının yanında otururken fotomuzu çekme yanlış anlaşılır dedi. Buna AKP ve MHP il başkanlarıda şahittir. Bunu bir ilin müftüsünün söylemesi beni o kadar üzdü ve hayretler içerisinde bıraktı ki anlatamam. Müftü bey olmuşsun ama malesefki olman gerekeni olamamışsın!!”

İl Müftüsü Bal’ın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı. (haberaksaray.com)

YORUMLAR

  1. Milliyetçi Vatansever dedi ki:

    Din adamlarıyla uğraşmaktan usanmadınız
    Adam söylemiş işte çekmeyin yanlış anlaşılır diye.
    Bir siyasetçiyle fotograf çekinse bir tarafa çekinmese diğer tarafa çekmektesiniz
    Gerçi sizin işiniz bu … dalavere… ekmeğinizi bu dalavereden kazanıyorsunuz

    1. Akaraaslan dedi ki:

      Tamamen katılıyorum

    2. Mücahit dedi ki:

      Anlatılana göre masada sadece İYİ Partili siyasetçi yok. AKPli ve MHPli siyasetçiler de var. Anlatılana göre hal böyleyken “siyasetçilerle fotoğrafımı çekme” deseydi O müftüyü de sizi de anlardım. Ama “İYİ Parti” ismini zikredince, emir aldıklarından korktuğunu apaçık belli etmiş oluyor. Eh, sizin yorumunuzda “kılıf uydurma” hükmüne giriyor.

  2. Doç. Dr. İbrahim Baykan dedi ki:

    Müftü eksik ve kinayeli bir laf etmiş. Ne demek: “Fotomuzu çekme yanlış anlaşılır” Keşke lafın gerekçesini de söyleseymiş. Müftümüze nacizane tavsiyem; atalarımızın dediği gibi; “Üç yutkun bir konuş” Hele bu konuşan bir dini temsilci ise On yutkunmalı.

  3. Selami dedi ki:

    muftu arabasinin kapisini soforune actiriyor soforune kapattiriyor Oysa dinen ne kadar aci gunah v.s oldugunu bilmiyor ki…

  4. CEMAL dedi ki:

    Vasıflısıda vasıfsızıda korkuyor çünkü akp.nin dışında bir yerde yada biriyle fotoğraf çekinirse işi zooor