Dolar 32,5491
Euro 34,7347
Altın 2.492,76
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Aksaray Okuma Grubu Mehmet Akif Ersoy için toplandı

Aksaray Okuma Grubu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı Sami Güçlü nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor..

Aksaray Okuma Grubu Mehmet Akif Ersoy için toplandı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Aralık 2015 18:01

Aksaray’da çeşitli okullardan öğrencilerin oluşturduğu Aksaray Okuma Grubu çalışmalarını sürdürüyor.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı Sami Güçlü nezaretinde toplanan grup üyeleri Mehmet Akif Ersoy’un fikir ve eserlerini değerlendiriyor.

Öğretmenevinde toplanan Aksaray Okuma Gurubu ile bir araya gelen Vali Şeref Ataklı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı Sami Güçlü rehberliği ve nezaretinde devam eden çalışmaların önemini belirtti.

Hayatın okumaktan geçtiğini ifade eden Vali Ataklı bir süre sohbet ettiği öğrencilere; “İnsan okuduğu ile yoğuruluyor kendini belirliyor. Bu noktada hayatı okumak gerekiyor. Okumak çok önemli. Aksaray’da görev yapan Valilerimizin destekleri ile  sayın bakanımız nezaretlerinde devam eden bu çalışmalar çok önemli. Aksaray Okuma Grubumuz Mehmet Akif Ersoy’un fikirleri ve eserleri ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. İnşallah bu konuda 2016 yılında Mart, Nisan aylarında yine belirlenecek tarihlerde çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Sizlere yine okumayı tavsiye ederken destek olmaya da her zaman devam edeceğimizi belirtmek istiyorum.’ dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, çeşitli okullardan öğretmen ve öğrencilerin katıldığı Aksaray Okuma Grubu daha sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Eski Bakanı Sami Güçlü ile Aksaray toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda öğrencilerin bir süredir okuduğu Mehmet Akif Ersoy’un eserleri hakkında görüşler anlatılarak paylaşımlar yapıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.