Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
20°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Aksaray-OSB yolunda çalışmalar devam ediyor

Aksaray-OSB yolunda çalışmalar devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
29 Haziran 2022 17:52

Aksaray Belediyesi’nin şehirde güvenli ulaşım ağı kurmak için planladığı çalışmalar arasında yer alan Aksaray ile Organize Sanayi Bölgesi (OSB) geçiş güzergâhında bölünmüş yolda çalışmalar devam ediyor.

Aksaray Belediyesi’nin şehirde güvenli ulaşım ağı kurmak için planladığı çalışmalar arasında yer alan Aksaray ile Organize Sanayi Bölgesi (OSB) geçiş güzergâhında bölünmüş yolda çalışmalar devam ediyor.

İl genelinde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam eden Aksaray Belediyesi, yeni imar yolları açmanın yanı sıra mevcut yollarda da bakım ve onarımına devam ediyor. Aksaray Belediyesi, OSB Yolu’nda çalışma başlatarak vatandaşların daha konforlu ve güvenli yolculuk yapabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Hali hazırda bölünmüş yol olarak ulaşımın sağlandığı OSB yol’unda Ulaşım Hizmetleri, Kanalizasyon ve Fen İşleri Müdürlüğü koordineli bir çalışma sergiliyor. Yolda üst yapının sağlıklı olmasının zemin iyileştirmesinin yanında altyapı eksiklikleri aşama aşama gideriliyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehir ulaşım ağındaki yolların kalite ve konforun yükseltmek için mevcut yolların modernize edildiğini, OSB yolunda çalışmalarının bu doğrultuda yürütüldüğünü söyledi. Başkan Dinçer açıklamasının devamında “Şehrimiz ile birlikte Organize Sanayi Bölgemiz her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Yeni yatırımcılarla beraber iş sahası ile beraber istihdam artıyor. Bu gelişmeler ışığında ulaşımla ilgili yeni ihtiyaçlar da ortaya çıkıyor. Aksaray Belediyesi olarak bu noktada üzerimize düşen hizmetleri yerine getirmek için OSB yolunu genişleterek daha konforlu hale getiriyoruz.” dedi.

OSB yolunda çalışmanın gereklilik arz eden bir durum olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Dinçer, “Yeni Sanayimizin bu bölgede olduğunu düşürsek bu yol aksının çok yoğun olarak kullanılacağını öngörüyoruz. Kısa sürede bu yolu tamamlamayı hedefliyoruz. Yol tamamlandığında OSB ve Yeni Sanayi’ye güvenli ve kesintisiz bir ulaşım sağlanmış olacak.” ifadelerini kullandı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.