Dolar 32,5884
Euro 34,8559
Altın 2.505,24
BİST 9.679,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Aksaray otomobil, mobilya, beyaz eşya ve inşaat fuarı yarın kapılarını açıyor

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ilimiz tarihinin en büyük ve en kapsamlı fuarı olan Oto Show, İnşaat, Mobilya ve Beyaz Eşya Fuarı yarın saat 14.00’da Aksaray Fuar Alanı ( Pazar Pazarı ) içerisinde kapılarını açıyor..

Aksaray otomobil, mobilya, beyaz eşya ve inşaat fuarı yarın kapılarını açıyor
Aksaray Anadolu AŞ
27 Temmuz 2016 17:12

Birçok sektörü aynı çatı altında buluşturacak olan fuar ilimizin en geniş kapsamlı fuar organizasyonu olma özelliğini taşırken, fuara 100 Binin üzerinde vatandaşın katılım göstermesi bekleniyor.

15 Temmuz 2016 Darbe girişiminin ardından hayatın normale dönme süreci adına ilimize katkı sağlayacak olan organizasyon hakkında açıklama yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklama da; “ 2014 yılından itibaren ilimizde geleneksel hale gelen fuar organizasyonlarında çıtayı yükselterek birçok sektörü aynı çatı altında buluşturuyoruz. Geçtiğimiz yıl ilkinin düzenlemiş olduğumuz OTO SHOW fuarının yanına ek olarak İnşaat, Beyaz Eşya ve Mobilya sektörünü katarak ilimiz tarihinin en büyük organizasyonlarından birisini yarın hayata geçiyoruz.

Geçtiğimiz yıl içerisinde ilkini düzenlemiş olduğumuz Oto Show fuarını 50 Binin üzerinde vatandaşımız ziyaret ederken bu yıl Oto Show fuarının yanına ek olarak ilk defa Beyaz Eşya, İnşaat ve Mobilya sektörünü de dâhil ederek bir çok sektörü aynı anda ziyaretçiler ile buluşturacağız.

Bu nokta da Aksaray’ın tanıtımı açısından büyük bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Son yılların bölgede isminden en fazla söz ettiren il konumunda olan Aksaray, 2016 yılına Oto Show, İnşaat, Beyaz Eşya ve Mobilya Fuarı ile damga vuracaktır. Kamu oyununda bildiği gibi Dünya genelinde en çok takip edilen ve ziyaretçi kitlesine ulaşan fuar türlerinin başını sırası ile Oto Show, İnşaat, Mobilya ve Beyaz Eşya fuarları çekmektedir..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.