Dolar 32,5892
Euro 34,7871
Altın 2.422,50
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Aksaray Son Dakika

Aksaray Son Dakika
Aksaray Anadolu AŞ
6 Aralık 2021 23:59

Aksaray, Orta Anadolu bölgesinde yer alan 450 bin nüfuslu bir kentimizdir. Bu kentimizle alakalı detaylı bilgiler edinmek isteyenler, aradıklarını sitede buluyorlar. Uzman editörler tarafından hazırlanan site, Aksaray haber denince akla gelen ne varsa tamamına yer veriyor.

Site, dopdolu bir içerikle takipçilerine harika bir haber yolculuğu sunuyor. Okuyucu, Aksaray’da yaşanan en son gelişmeleri siteden öğrenebiliyor. Siteden, siyaset, spor, eğitim, ilçeler, belediye haberleri teknoloji ve daha başka kategorilerde haberlere ulaşabiliyor.

Haber Aksaray Son Dakika

Site, haber okumak isteyenlerin önceliğini biliyor. Elbette, okuyucunun önceliği, hızdır. Site, Aksaray son dakika haberleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Ana sayfada, bantta yer alan son dakika haberleri, sürekli olarak güncelleniyor. Okuyucunun, son dakika haberleri arasında hangisi ilgisini çekiyorsa, o haberin üzerine tıklaması yeterlidir. Okuyucu, böylelikle, son dakika haberin detaylarına ulaşabiliyor. İlk öğrenen olmak isteyen birçok kişi, siteyi takip ediyor.

Aksaray Haber Video

Sitede, farklı kategorilerden yüzlerce haber yer buluyor. Okuyucunun ilgisini çekecek her türden habere ilave olarak, video kategorisinde haberler de sitede yer alıyor. Haber okumak yerine video izlemek isteyen kullanıcı, sitenin üst kısmındaki video sekmesine tıklamalıdır. Açılan sayfada, sitenin Aksaray ile ilgili videolarını izlemek mümkün oluyor.

blank

Aksaray’da Ölüm Haberleri

Aksaray, giderek büyüyen bir kenttir. Ancak, yine de birçok kentimize kıyasla az bir nüfusa sahiptir. Ölüm, akrabaları ve hısımları bir araya getiren acı bir olaydır. Kentteki ölüm haberleri, siteden öğrenilebiliyor. Kentin 7 ilçesinden hayata ilişkin en güncel haberlerin yanında, üzüntü veren kaza ve ölüm haberleri de site yer alıyor.

Aksaray Nöbetçi Eczaneler

Aksaray il genelinde, nöbetçi eczaneleri merak edenler, siteye bakabiliyorlar. Hangi ilçede, hangi eczanenin nöbetçi olduğu siteden öğrenilebiliyor. Bunun yanı sıra, Aksaray’da görev yapan belediye başkanları listesi, sitede görülebiliyor. Mahalle ve köy muhtarları yine sitede yer buluyor. Kentteki dolmuş güzergahları ile telefon rehberi de siteden öğrenilebiliyor.

Haber Aksaray Köşe Yazıları

Sitenin ana sayfasında, gündem, bölgeler, ilçeler, spor haberleri, eğitim, sağlık, siyaset, teknoloji, kültür sanat kategorileri var. Her bir kategorinin içinde, en yeni haberlere ulaşılabiliyor. Kullanıcının özel olarak neye merakı varsa, buradan seçerek, en son gelişmeleri okuyabiliyor. Bunun yanında, köşe yazarları kategorisi tıklandığında, ilgi çekici yazılar okunabiliyor. Sitede yer alan farklı kategorilerden Aksaray haberleri, ilgi alanları farklı olan okuyucunun sitede bir araya gelmelerini sağlıyor. Sitenin dopdolu içeriği, büyük ilgi görüyor. Okuyucunun bu ilgisi, siteyi her geçen gün geliştiriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.