Dolar 32,5569
Euro 35,0018
Altın 2.428,25
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Aksaray standları Automechanika Fuarı’na renk kattı

Türkiye’nin lider otomotiv endüstrisi fuarı olan Automechanika İstanbul, 10’uncu kez sektörün nabzını tuttu..

Aksaray standları Automechanika Fuarı’na renk kattı
Aksaray Anadolu AŞ
11 Nisan 2016 11:35

Otomotiv sektörünün bölgedeki en kapsamlı etkinliği, İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde 7-10 Nisan 2016 tarihleri arasında kapılarını açarak, , 2001 yılından itibaren iki yılda bir gerçekleşen Türkiye’nin lider otomotiv endüstrisi fuarı , sektörün yoğun ilgi ve talebi neticesinde 2013 yılı itibari ile her yıl düzenlenmeye başlandı ve her defasında kendi rekorunu kırarak başarı çıtasını sürekli yükseltti.

İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen Automechanika 2016 Fuarına Aksaraylı firmalar ve firma temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının sektörde faaliyet gösteren üyeleri STAR DEPO, MOTAYSAN, ve BEŞEL BİJON Automechanika 2016 fuarına kurdukları stantlar ile renk kattı.

Aksaraylıların fuara katılım göstererek yer almasının Aksaray adına son derece olumlu bulduklarını dile getiren ATSO Üyeleri fuara katılım sağlamalarından dolayı ATSO Başkanı Ahmet Koçaş ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş yaptığı açıklama da; “İnovasyon ve yeni iş bağlantıları dolu dolu geçen bir fuara üyelerimiz ile katılım gösterdik. Ayrıca Fuarda stant açarak ürünlerini tanıtan Aksaraylı Star Depo, Motaysan, , Beşel Bijon ve firmalarımızı da tebrik ediyoruz.

AUTOMECHANİKA fuarının diğer bir önemi ise Avrupa’nın 1 numaralı OEM ve satış sonrası etkinliğidir. Bölgedeki tüm otomotiv üretim ve onarım profesyonellerini bir araya getirirken aynı zamanda da KOBİ’lere pazara giriş imkânı sağlamaktadır.

AUTOMECHANİKA İstanbul fuarında üyelerimiz Türkiye’den üreticilerin tüm ürün yelpazesini ve yeniliklerini görebildikleri gibi Türkiye ve bölgesel pazarlarda faaliyetlerini arttırmak isteyen uluslararası katılımcılara ait geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi ile de karşılaşma imkânı buldular.

Avrupa’da, Asya’da ya da Amerika’da olsun, AUTOMECHANİKA uluslararası otomotiv profesyonellerine ideal ticaret ve bilgi platformu sunabilmeyi amaçlarken, bizlerde Odamız üyelerini en iyi şekilde fuarlardan yararlanmalarını sağlamaktayız” şeklinde konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.