Dolar 32,5098
Euro 34,9316
Altın 2.439,45
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Aksaray Su Kartına Para Yükleme

Aksaray Su Kartına Para Yükleme
Aksaray Anadolu AŞ
4 Nisan 2022 13:13

Su kullanım ücretlerinin ödenmesi, fatura kesilerek ay sonunda ödeme veya kartlı sistemler vasıtasıyla ön ödemeli olarak gerçekleştirilebiliyor. Uygun alt yapının olması ve akıllı sayaçların kullanımı ile su kartına online yükleme veya kontör yüklenerek ön ödemeli bu sitemden faydalanabiliyor.

Su Kartı Nedir?

İçerisine kullanılacak su miktarını belir bir ücret karışığında dijital olarak yüklenebilen kartlar su kartı olarak ifade ediliyor. Bu sistemi bir noktada kredi kartı gibi düşünebilirsiniz. Ücret ödeyip metre küp cinsinden suyu peşin olarak satın alıyorsunuz ve fatura, son ödeme, gecikme faizi, kapatma açma gibi durumlar ile karşılaşılmıyorsunuz.

Aksaray Su Kartına Nasıl Para Yüklenir?

Başlangıçta karmaşık gibi görünse de Karta para yüklemek emin olun fatura ödemekten daha kolay bir işlemdir. Kullanıcılar su kartına online yükleme işlemini şehrin birçok noktasında hizmet veren Aksaray Belediyesine ait su kredisi yükleme merkezlerinden gerçekleştirebiliyor.

su kartı

Aksaray Su Kartına Nasıl Kontör Yüklenir?

Aksaray Belediyesine ait, su kredisi yükleme noktalarına gidilerek, yüklenecek su miktarının belirtilmesi ve istenen ücretin ödemesi ile aksaray kartlı su sayacı kontör yükleme işlemini kolayca tamamlanabiliyor. Karta yüklenen kontör ile akıllı sayaçlar çalıştırıyor ve su kullanımına yüklenen kontör ölçüsünde devam ediliyor.

Aksaray Su Kartına Nerden Yükleme Yapılır?

Su kartına yükleme işlemi su kredisi yükleme merkezlerinde yapılmasının yanında aksaray belediyesi su yükleme internetten de yapılabiliyor. Kredi kartı veya banka kartı gibi ödeme araçlarını kullanarak internet üzerinden güvenli şekilde ve istenilen miktarda yükleme gerçekleştirilebiliyor.

Aksaray Su Kartın Avantajları Nelerdir?

Aksaray su kartın faturalı ödemeye göre avantajlarını şöyle sırlayabiliriz;

  • Su faturası olmayacağı için ödemenin gecikmesi söz konusu olmaz.
  • Kiracı abone kapatma açma işlemi olmaz.
  • Yükleme ön ödemeli ve su miktarı üzerinden yapıldığından yapılan fiyat değişimlerinden etkilenmez.
  • Abone su giderlerini kontrol ederek rahatça bütçesini düzenler
  • Su tasarrufuna katkı sağlar
  • Kaçak su durumları önlenir ve kolay tespit edilir
  • Abone olma masrafıyla uğraşılmaz

Kartla ön ödemeli sistemde kredi bittiğinde su kesintisi gerçekleşiyor. Ancak anlık gelişen bu olumsuz durumun bertarafı, kartın size eksi bakiye sınarak o a için su kullanımını sağlıyor.

Kaynak: https://kredicim.net/su-karti-nedir-nasil-bakiye-yuklenir-fiyatlari-nelerdir/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.