Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
BİST 9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Aksaray Tarım ve Hayvancılık Fuarı 2 Mart’ta açılıyor

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Aksaray Tarım ve Hayvancılık Fuarı 2-5 Mart tarihleri arasında yapılacak..

Aksaray Tarım ve Hayvancılık Fuarı 2 Mart’ta açılıyor
Aksaray Anadolu AŞ
14 Şubat 2017 13:12

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Aksaray Tarım ve Hayvancılık Fuarı 2-5 Mart tarihleri arasında yapılacak.

Aksaray tanıtımı için önemli bir yeri olan Aksaray Tarım ve Hayvancılık Fuarı bu yıl 2-5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Çok Amaçlı Teşhir Alanı (Pazar Pazarı) içerisinde gerçekleştirilecek olan fuar hakkında bilgi veren Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, “Geçen yıl üçüncüsünüz düzenlediğimiz fuarı 60 bin kişi ziyaret etmişti. Bu yıl 100 bin ziyaretçi bekliyoruz. Fuar için şimdiden 120 firma başvuru yaptı.” dedi.

Aksaray’ın tarım şehri olduğunu ifade eden Koçak, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na olan ilginin her geçen yıl arttığını, üreticinin teknolojiyle buluştuğunu ve bu fuara olan ilginin artmasının da Aksaray’ın tarım potansiyelini ortaya koyduğunu kaydetti. Bu fuarın üreticiyi teknolojiyle buluşturma, tarım ve hayvancılığa katkıda bulunma gibi etkilerinin yanında Aksaray’ın tanıtımına da büyük katkısının olduğunu dile getiren Koçak, bu fuarı geleneksel hale getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.