Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray Üniversitesi gelişim raporu kitaplaştırıldı

Aksaray Üniversitesi gelişim raporu kitaplaştırıldı
Aksaray Anadolu AŞ
18 Aralık 2020 03:16

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) tarafından hazırlanan “2015-2019 Yılları Gelişim Raporu” isimli kitap, ilgili dönemde A’dan Z’ye yapılan tüm çalışmaları kapsıyor ve gelecek yıllar için bir kaynak olma niteliği taşıyor.

Benzeri raporların farklı birimler ve farklı konular özelinde belirli periyotlarda rutin olarak hazırlandığını, bu kitabın ise bütünsel bir belge mahiyetinde olduğunu söyleyen ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, temel amaçlarının düzenli bir arşiv oluşturulmasını sağlamak olduğunu kaydetti. Her çalışmanın kendi içinde anlamlı ve değerli olduğunu ve ASÜ’nün bugün bulunduğu noktaya bir günde gelmediğini ifade eden Şahin, “Kurulduğu ilk günden itibaren ASÜ’nün gelişimine pek çok isim emek verdi. Hepsine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Biz de gerek ilk dönemimizde gerekse içinde bulunduğumuz ikinci dönemimizde güzel eserler oluşturmak adına çalıştık ve çalışıyoruz” dedi. Yapılan çalışmaların fiziki ve akademik gelişime vurgu yapmasının ötesinde, kurumsal kültür oluşumuna da karşılık gelen yanlarının olduğuna dikkat çeken Prof. Şahin, “Hazırladığımız kitap kurumsal bir hafıza oluşturarak, gelecekte buralarda görev yapacak olanlara rehberlik edecektir. Devlet işlerinde devamlılık esastır ve gelecekte ASÜ’yü yönetecek ve burada çalışacak olanlar, bugün yaptıklarımızı daha da geliştireceklerdir. Hazırladığımız kitap, bugünle yarın arasında, ayakları yere basan bağlantılar kurma çabasının bir yansımasıdır. Çalışmanın şekillenmesinde emeği olan herkese çok teşekkür ederiz” dedi. Şahin, 2015’te teslim aldıkları standartları daha yukarılara taşıyarak, ASÜ’ye ve Aksaray’a âşık bir şekilde çalışmaya devam ettiklerinin altını çizdi.

Hazırlanan ve kısa süre önce baskı aşamasından çıkan kitap, fiziki alan, personel, akademik birimler, kadrolar, kontenjanlar, iç ve dış paydaşlarla ilişkiler, mezunlar, idari çalışmalar gibi geniş bir alanda istatistiki veriler içeriyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.