Dolar 32,3679
Euro 34,9483
Altın 2.325,20
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinden örnek davranış

Yedi gönüllü Üniversite öğrencisinden, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatmakta olan hasta çocuklara moral eğlencesi.

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinden örnek davranış
Aksaray Anadolu AŞ
2 Mart 2017 00:04

Yedi gönüllü Üniversite öğrencisinden, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatmakta olan hasta çocuklara moral eğlencesi.

Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik (PDR) bölümünde öğrenim gören öğrenciler, AEAH Çocuk Hastalıkları Kliniğinde yatmakta olan hasta çocukları ziyaret ederek, onlara kendi imkanları ile hazırladıkları palyaço eşliğinde müzikli ve danslı bir saatlik bir gösteri sunarak, hediyeler verdiler.

Müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen çocuklar, bir saatliğine de olsa hasta olmanın getirdiği stres ve moral bozukluğunu üzerlerinden atmış oldular.

Öğrenciler adına kısa bir açıklama yapan Üniversite öğrencisi İrem Güllü (22); “Aksaray Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü (PDR) öğrencileri olarak, çeşitli hastalıklardan dolayı hastanede yatmakta olan çocuklara moral vermek, hastane korkularını yenmelerine yardımcı olmak üzere, 7 öğrenci arkadaş gönüllü olarak bir eğlence düzenlemeye karar verdik. AEAH Yöneticileri de bu düşüncemize destek verdiler. Tedavi görmekte olan çocuklarımızın bir saatliğine de olsa acılarını, hastalıklarını unutmaları için müzik ve dans eşliğinde moral eğlencesi düzenledik. Onlarda, palyaço ve çizgi film karakterleri kılığında gönüllerince dans edip eğlendiler. Aileleri de, çocukları ile birlikte bu etkinliğimizden oldukça mutlu oldular. Hep birlikte eğlendik. PDR bölümü olarak bundan sonra da bu tür etkinliklere devam etmek, gerçekleştirmek istiyoruz. Bize bu konuda kapıları açan ve destek veren Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.