Dolar 32,3687
Euro 34,9670
Altın 2.325,46
BİST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray Üniversitesi’nde mezuniyet töreni düzenlendi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, öğrencilerin hayatta başarılı bireyler olmalarından her zaman gurur duyacaklarını söyledi.

Aksaray Üniversitesi’nde mezuniyet töreni düzenlendi
Aksaray Anadolu AŞ
1 Ekim 2021 08:01

Salgın nedeniyle yapılamayan ve ertelenen 2020 yılı mezuniyet töreninde konuşan Rektör Şahin, tüm öğrencilerin kendileri açısından çok değerli olduğunu ifade etti.

2021 yılı için yaptıkları mezuniyet töreninin ardından 2020 yılında mezun olan pek çok öğrencinin kendilerine ulaştığını ve bir tören istediklerini kaydeden Şahin, “Biz de onlara, şartlara göre Eylül ayı içinde bir tören düzenleyebileceğimizi söylemiştik. Bu sözümüzü tutmuş olmanın mutluluğunu yaşıyor ve öğrencilerimizin mutluluğunu paylaşıyoruz. Tüm mezun öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyoruz. Onları için artık yeni dönem başladı. Öğrencilerimizin hayatta başarılı bireyler olmalarından her zaman gurur duyarız. Biz, sizleri çok seviyoruz” dedi.

Rektör Şahin, konuşmasının devamında, 2020 yılı mezunlarına, salgın sürecinde kampüste ne gibi çalışmaların yapıldığını, hazırlanan ve çeşitli platformlarda yayımlanan video klipler üzerinden anlattı.

Vali Yardımcısı Yasin Ardıç da insanın yaşadığı en güzel günlerden birisinin mezuniyetler olduğunu belirtti ve tüm öğrencilere mutlu bir gelecek temennisini iletti.

Yapılan konuşmaların ardından üniversiteyi dereceyle bitiren öğrencilere plaket ve belgeleri takdim edildi.

Vali Yardımcısı Yasin Ardıç, Belediye Başkanı Yardımcısı Yakup Kadri Perek ve Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, dereceyle mezun olan öğrencileri kutladı ve başarı dileklerinde bulundu.

2020 yılı Üniversite birincisi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Beyza Ferhan Aydın olurken, ikinciliği İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Mehmet Çevik ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencisi Bayram Çalkar paylaştı.

Mühendislik Fakültesi öğrencisi Huri Başak Aladağ ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi Hüsna Keser ise üçüncülüğü paylaştı.

Fakülte Dekanları ve okul müdürlerinin dereceye giren öğrencilere hediyelerini vermelerinin ardından tüm öğrenciler akademisyenlerin elinden diplomalarını aldı.

ASÜ çalışanlarından oluşan koronun sanat müziği repertuvarını seslendirdiği etkinlik, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’ndaki kep atma töreniyle sona erdi..

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.