Dolar 32,5289
Euro 34,8049
Altın 2.431,63
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 27°C
Paz 26°C

Aksaray Üniversitesi’nden kan bağışına tam destek

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, kan bağışının önemli bir insani vazife olduğunu belirtti ve ASÜ ailesinin bu konuya her zaman son derece duyarlı biçimde yaklaştığını kaydetti.

Aksaray Üniversitesi’nden kan bağışına tam destek
Aksaray Anadolu AŞ
18 Kasım 2021 15:47

Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına katılan Rektör Şahin, yılın farklı dönemlerinde bu hususa dikkat çeken etkinlikler yaptıklarını söyledi.

Kan bağışının önemli bir insani vazife olduğunu ve bir ünite kanın üç kişinin yaşamına katkı sunabildiğini belirten ASÜ Rektörü, “Biz de mümkün olan her fırsatta kampanyalara katılım sağlıyoruz. Öteden beri ASÜ ailesi bu konuya duyarlı bir biçimde yaklaşmaktadır. Gerek öğrencilerimiz gerekse personelimiz bu ödevi yerine getirmektedir. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Kan bağışına dikkat çeken sosyal ve kültürel etkinlikler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Şahin, öğrencilerle de temasa geçerek, onların da birer kan bağışı gönüllüsü olmasının önemine vurgu yaptı. Kısa açıklamanın ardından Rektör Şahin ve beraberindeki heyet kan bağışında bulundu.

Kızılay’ın 15-18 Kasım tarihleri arasında kampüste bulunan okullarda düzenlediği bağış kampanyası tamamlandı.

blank blank blank blank blank

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.