Dolar 32,3252
Euro 35,0770
Altın 2.299,48
BİST 8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Aksaray Valisi Mantı’dan ilçelere ziyaret

Aksaray Valisi Mantı’dan ilçelere ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
8 Aralık 2018 02:33

Aksaray Valisi Ali Mantı, Sarıyahşi, Ağaçören ve Ortaköy ilçelerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Vali Mantı, ilçeleri tanımak, sorun ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi almak üzere başlattığı ilçe ziyaretleri kapsamında Sarıyahşi, Ağaçören ve Ortaköy ilçelerini ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu.

İlçe ziyaretlerine Kaymakamlıklarla başlayan Mantı, Sarıyahşi Kaymakamı Sercan Sakarya, Ağaçören Kaymakamı Zikrullah Erdoğan ve Ortaköy Kaymakamı Fatih Görmüş’ten ilçeler hakkında bilgi aldı.

İlçelerin belediye başkanlıkları, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma komutanlıklarını ziyaret ederek güvenlik güçlerinin sorumluluk alanlarında yürüttükleri hizmet ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mantı, Sarıyahşi ve Ağaçören ilçeleri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde meslek edindirme kurslarını ziyaret etti.

Aşçı yardımcılığı, servis elemanı ve dikiş kurslarına katılan kadınlarla görüşen Vali Mantı, kursları tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Ziyaretlerinde muhtarların sorun ve taleplerini de dinleyen Mantı, Aksaray’da iyi şeyleri çoğaltmak için çalışacaklarını söyledi.

Birlik ve beraberliğin önemini belirten Mantı, “İlin imkanlarını dengeli bir şekilde bütün ilçelerimize sunacağız. Hep beraber iyi olanı çoğaltmak için gayret göstereceğiz.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.