Dolar 32,3373
Euro 34,9659
Altın 2.325,93
BİST 9.103,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Aksaray’da 14 uyuşturucu taciri tutuklandı

Aksaray merkezli iki ilde uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden 14’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray’da 14 uyuşturucu taciri tutuklandı
Aksaray Anadolu AŞ
5 Ağustos 2017 14:00

Aksaray merkezli iki ilde uyuşturucu tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 15 kişiden 14’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, sokak satıcısı olarak bilinen 11 şüphelinin uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisine ulaşan İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, 4 ay boyunca şahıslar üzerinde teknik ve fiziksel olarak takip yaparak, yeterli delil ve bulguya ulaştıktan sonra operasyon için düğmeye bastı. Aksaray merkezli Kırşehir olmak üzere 2 ilde 11 ayrı şüpheliye yönelik gerçekleştirilen operasyonda şüphelilerden 10’u gözaltına alındı, 1 şüpheli ise yakalanamadı. Operasyonda, evlerde, iş yerlerinde ve pansiyonlarda yapılan aramalarda 1 kilo 560 gram esrar maddesi, 12 gram bonzai, 145 adet ecstacy hap, 2,5 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Polis, gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda ek bir operasyon daha gerçekleştirerek 5 kişiyi daha gözaltına aldı. Toplam 15 kişinin gözaltına alınarak adliyeye sevk edildiği operasyonda, şüphelilerden 14’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.