Aksaray Haber

Dolar 48,4354
Euro 56,2404
Altın 6.898,85
BİST 14.012,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
30°C
Parçalı Bulutlu
Paz 30°C
Pts 27°C
Sal 26°C
Çar 28°C

Aksaray’da 7’nci kitap günleri başlıyor

Aksaray’da 7’nci kitap günleri başlıyor
22 Eylül 2025 21:47

Aksaray Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenecek olan Kitap Günleri, 27 Eylül – 5 Ekim 2025 tarihleri arasında kitapseverlerle buluşacak. Toplam 9 gün sürecek etkinlik boyunca ulusal ve yerel birçok yazar Aksaraylı okurlarla bir araya gelecek.

Pazar pazarı fuar alanında düzenlenecek olan Kitap Günleri, edebiyat söyleşileri, imza günleri, şiir dinletileri ve atölye çalışmaları ile dolu dolu geçecek. Etkinlik, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesiyle başlatıldı ve yıllar içinde geleneksel hale getirildi. Başkan Dinçer, “Kitap Günleri ile hemşehrilerimizi kitapla, yazarlarla ve yeni fikirlerle buluşturmayı amaçlıyoruz. Özellikle gençlerimizin okuma alışkanlıklarını geliştirmelerine katkı sağlayacak bu organizasyon, Aksaray için önemli bir kültürel buluşma olacak” dedi.

Zengin Program Kitapseverleri Bekliyor

7.Geleneksel Kitap Günleri’nin ilk gününde, 27 Eylül Cumartesi, saat 16.00’da ulusal yazarlardan Fulya Öztürk ve Türker Akıncı kitapseverlerle buluşacak. Aynı gün saat 17.00’de ise Esin Tarakçıoğlu okurlarıyla bir araya gelecek.

28 Eylül Pazar günü saat 15.00’te Beyhan Budak, 16.00’da Ümit Beden ve Özlem Çiçek söyleşi ve imza programlarıyla sahnede olacak.

29 Eylül Pazartesi saat 18.00’de Orhan Toker, 30 Eylül Salı saat 18.00’de ise Dilek Cesur okurlarla buluşacak.

1 Ekim Çarşamba günü etkinlikler daha yoğun olacak. Saat 14.00’te Coşkun Başbuğ, 17.00’de İbrahim Bektaş, 18.00’de ise Saliha Erdim kitapseverlerle buluşacak.

2 Ekim Perşembe günü saat 13.00’te “Taktik Show” etkinliği sahnelenecek. Ardından saat 17.00’de Yusuf Bölükbaş, 18.00’de ise usta şair ve yazar Nurullah Genç Aksaraylılarla buluşacak.

3 Ekim Cuma günü saat 16.00’da Süleyman Doğan, 17.00’de Adnan Aydın, 18.00’de ise sevilen yazar Şermin Yaşar okurlarıyla bir araya gelecek.

4 Ekim Cumartesi günü etkinlikler sabah başlayacak. Saat 12.00’de Gamze Atalay, 14.00’te Bahadır Yenişehirlioğlu, 15.00’te Fahri Sarrafoğlu, 16.00’da ise Serdar Vatansever sahnede olacak.

Son gün olan 5 Ekim Pazar’da ise ünlü müzisyen ve yazar Sedat Anar etkinlik programına renk katacak..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.