Dolar 32,4155
Euro 34,8206
Altın 2.430,28
BİST 9.974,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 20°C

Aksaray’da Afganların kaldığı evden cephanelik çıktı!

Aksaray’da Afganların kaldığı evden cephanelik çıktı!
Aksaray Anadolu AŞ
22 Mart 2022 12:29

Aksaray’da jandarmanın uyuşturucu tacirlerine yönelik bir eve düzenlediği operasyonda, 2 adet av tüfeği, 1 adet makinalı akrep tabanca, 1 adet silah dürbünü, 1 adet lazer hedef noktalayıcı, 4 adet şarjör ve çok sayıda çeşitli mermi ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Aksaray’da jandarmanın Afganistan uyrukluların kaldığı eve düzenlediği operasyonda, 2 adet av tüfeği, 1 adet makinalı akrep tabanca, 1 adet silah dürbünü, 1 adet lazer hedef noktalayıcı, 4 adet şarjör ve çok sayıda çeşitli mermi ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon, Hamidiye Mahallesi’nde bir ikamete yönelik gerçekleştirildi.

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda bir ikamette uyuşturucu madde imal ve ticareti yapıldığı bilgisine ulaşan İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri, Afganistan uyruklu Hamed Beg B. (28) ile Habib G. (18) isimli şahısları takibe aldı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen teknik ve fiziksel takipte yeterli delil ve bulgulara ulaşan jandarma ekipleri operasyon için düğmeye bastı. İkamete gerçekleştirilen operasyonda 2 şüphelide yakalanarak gözaltına alınırken, evde yapılan aramada 30 gram afyon sakızı, 15 gram kubar esrar maddesi, 2 adet av tüfeği, 1 adet makinalı akrep tabanca, 1 adet silah dürbünü, 1 adet lazer hedef noktalayıcı, 4 adet şarjör ve çok sayıda çeşitli mermiler ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

blank

blank

blank

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.