Dolar 32,3828
Euro 35,0363
Altın 2.326,77
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray’da Afganların kan davası: 1 ölü, 1 yaralı

Aksaray’da Afgan uyruklu bir genç, Afganistan’da dedesini öldürdüğünü iddia ettiği Afgan şahsı 9 yerinden bıçaklayıp sonra da boğazını keserek öldürdü.

Aksaray’da Afganların kan davası: 1 ölü, 1 yaralı
Aksaray Anadolu AŞ
18 Ocak 2017 12:45

Aksaray’da Afgan uyruklu bir genç, Afganistan’da dedesini öldürdüğünü iddia ettiği Afgan şahsı 9 yerinden bıçaklayıp sonra da boğazını keserek öldürdü.

Olay, Muhsin Çelebi Mahallesi Yaşar Geçgil Sokak’ta bulunan 3 katlı binanın 2. katında meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Afganistan’da dedesini öldürdüğünü iddia ettiği Abdül Marif Rozi’nin (29) evine gelen Abdül Jabbar Zaheri (19), elindeki bıçakla Rozi’ye saldırdı. Rozi de eline geçirdiği bıçakla Zaheri’ye saldırırken sol bacağından bıçak darbesi ile yaralanan Zaheri, Abdül Marif Rozi’yi 9 ayrı yerinden bıçaklayıp sonra da boğazını keserek öldürdü. Bacağından yaralanan Zaheri ise olay yerinden kaçtı. Olayın ardından Hamidiye Mahallesi’ne kadar kaçan Zaheri burada kan kaybından baygınlık geçirdi. Yaralı şahsı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralı şahsı ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırırken, polis ekipleri yaralı şahsı sorguya aldı. Sorguda olayı aydınlatan polis ekipleri, Abdül Marif Rozi’yi, Abdül Jabbar Zaheri’nin öldürdüğünü ve kavgada kendisinin de bacağından yaralandığını tespit etti. Bunun üzerine adrese giden polis ekipleri Abdul Marif Rozi’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Rozi’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Aksaray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hastanede kameralara konuşan Abdül Jabbar Zaheri, Abdül Marif Rozi’yi Afganistan’da dedesini öldürdüğü için öldürdüğünü iddia ederek, “Afganistan’da dedemi öldürdüğü için öldürdüm. Neresi gelirse orasını bıçakladım” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.