Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Aksaray’da AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı

Aksaray’da AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Şubat 2024 19:20

Aksaray’da AK Parti adayları tanıtım toplantısında halkın karşısına çıktı. Aksaray Aksaray İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Ak Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, İlçe ve Belde Belediye başkanları ile binlerce vatandaş katıldı.

Toplantıda konuşan Dinçer, beş yıllık hizmet döneminde şehre önemli projeler kazandırdıklarını vurgulayarak, yeni dönemde de aynı azimle çalışacaklarını belirtti.

AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy ise Aksaray’ın gelişimine dikkat çekerek, belediyenin alt yapı sorunlarını çözdüğünü ve kentsel dönüşüme öncülük ettiğini ifade etti.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu da, partinin Türkiye’nin son çeyrek yüzyılını hizmetleriyle şekillendirdiğini ve Aksaray’ın bu süreçte önemli ilerlemeler kaydettiğini vurguladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur ise kadın kolları ve gençlik kollarının önemine değinerek, partinin Türkiye’nin yüzyılı vizyonu doğrultusunda hedeflerine ulaşmaya devam edeceğini dile getirdi.

Toplantıda adayların tanıtımının yanı sıra, AK Parti’nin belediyecilik anlayışı ve gelecek dönemdeki stratejileri de ele alındı. Aday tanıtımında vatandaşlar, 31 Mart seçimlerinde AK Parti’nin yanında yer alacaklarını ve şehre daha fazla hizmet getirecek adayları destekleyeceklerini ifade ettiler. Konuşmaların ardından Aksaray Belediye Başkan adayları sahneye çıkarak Türkiye yüzyılına hep birlikte gideceklerini ifade ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.