Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Aksaray’da barajda boğulan 3 arkadaş defnedildi

Aksaray’da barajda boğulan 3 arkadaş defnedildi
Aksaray Anadolu AŞ
24 Ekim 2018 00:36

Merkeze bağlı Çatalsu köyü sınırlarındaki Mamasın Barajı’nda cesetlerine ulaşılan 3 arkadaş, toprağa verildi.

Hayatını kaybedenlerin arkadaşı Gökhan Ünlü: “Baraja tekne ile açılmışlar. Sanırım bir rüzgar gelmiş, tekne alabora olmuş. Tekne demir olduğu ve o nedenle battığı, balçıktan dolayı da yüzemedikleri söyleniyor. Çok üzgünüz”

Aksaray merkeze bağlı Çatalsu köyü sınırlarındaki Mamasın Barajı’nda boğulan 3 arkadaş, defnedildi.

Mamasın Barajı’nda dün cesetlerine ulaşılan Ahmet Şen (40), Şaban Asal (40) ve Dumrul Duru’nun (40) cenazeleri, Somunca Baba Külliyesi’ne getirildi.

Burada kılınan cenaze namazının ardından cenazeler, gözyaşları arasında Ervah Kabristanlığı’nda yan yana defnedildi.

Ahmet Şen’in iş arkadaşı Gökhan Ünlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, arkadaşının balık tutmayı çok sevdiğini söyledi.

Ünlü, “Ahmet hemen her hafta balık tutmaya giderdi. Her defasında da ilk defa gidiyormuş gibi heyecanlanırdı. Daha önce olta ile balık tutuyordu. Bu defa tekne bulmuşlar. Baraja tekne ile açılmışlar. Sanırım bir rüzgar gelmiş, tekne alabora olmuş. Tekne demir olduğu ve o nedenle battığı, balçıktan dolayı da yüzemedikleri söyleniyor. Çok üzgünüz.” diye konuştu.

Aksaray’a bağlı Çatalsu köyü sınırlarındaki Mamasın Barajı’na dün balık tutmak için giden Ahmet Şen (40), Şaban Asal (40) ve Dumrul Duru’dan (40) haber alamayan yakınları, durumu güvenlik güçlerine bildirmiş, barajda yaklaşık 15 saati bulan arama çalışmalarında 3 kişinin cesetlerine ulaşılmıştı.. (AA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.