Dolar 32,4530
Euro 34,7440
Altın 2.435,40
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 21°C

Aksaray’da camiler pırıl pırıl oluyor

Aksaray’da camiler pırıl pırıl oluyor
Aksaray Anadolu AŞ
4 Nisan 2022 15:01

Aksaray Belediyesi yıl boyunca olduğu gibi Ramazan ayında da vatandaşların temiz ve ferah ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için camilerde temizlik çalışmaları rutin olarak gerçekleştiriliyor.

Aksaray Belediyesi yıl boyunca olduğu gibi Ramazan ayında da vatandaşların temiz ve ferah ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirebilmeleri için camilerde temizlik çalışmaları rutin olarak gerçekleştiriliyor. Aksaray’da Belediye Başkanı Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile oluşturulan ‘Cami temizleme ekibi’ projesiyle şehirdeki tüm camiler temizlenerek bakımı yapılıyor.

Halkın daha temiz ve huzurlu bir şekilde ibadet yapması için çalışma yürüten Aksaray Belediyesi bünyesinde kurulan cami temizleme ekibi ile şehirdeki tüm camilerin iç ve dış mekanların da temizlik çalışması yapıyor.

Temizlik çalışması, cami halıları başta olmak üzere ahşap yüzeyler ile cami dışındaki abdesthaneler de sürüyor. Yapılan temizliklerle hem cami cemaatine temiz bir ortamda ibadet etme imkânı sağlanmış oluyor hem de din görevlilerinin işlerini kolaylaştırıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, cami temizleme ekibinin yaptığı çalışmalara değinirken Ramazan ayı dolayısı ile çalışmaların yoğunlaştırdığına dikkat çekti. Başkan Dinçer, açıklamalarının devamında yılın her döneminde olduğu gibi ramazan ayında da camilerin pırıl pırıl temizlendiğini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.