Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Aksaray’da çevre yürüyüşü yapıldı

Aksaray’da çevre yürüyüşü yapıldı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Haziran 2023 15:14

Türkiye Çevre Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Aksaray’da çevre yürüyüşü gerçekleştirildi.

Temiz Deniz, Temiz Dünya temalı 2023 Çevre Haftası Aksaray’da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Çevre temizliği, fidan dikimi, atık toplama ve atık bertaraf tesislerine teknik gezilerin düzenlediği çevre haftası kutlamaları kapsamında çevre yürüyüşü gerçekleştirildi.

Vali Yardımcıları Şeyma Polat Balak, Mehmet Emre Canpolat, birim amirleri ile çevre ve çevre temizliğinin önemine vurgu yapılan pankart taşıyan öğrenciler Valilik önünden başlayan çevre yürüyüşünü Kılıçaslan parkında tamamladılar.

Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak yaptığı açıklamada çevre duyarlığının önemine dikkat çekerek temiz bir gelecek için temiz çevrenin her bir bireyin sorumluluğunda olduğunu bildirdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Özcan’da hafta boyunca Temiz Deniz, Temiz Dünya temalı çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini kutlamaların son gününde öğrenciler ve birim amirleri ile çevre yürüyüşü yaptıklarını kaydetti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.