Dolar 32,5667
Euro 34,6983
Altın 2.487,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Aksaray’da dolandırıcılık operasyonu: 12 gözaltı

Aksaray’da dolandırıcılık operasyonu: 12 gözaltı
Aksaray Anadolu AŞ
2 Ekim 2020 18:35

Aksaray’da geçtiğimiz günlerde Akhisar ve Yuva köylerinde meydana gelen dolandırıcılık olaylarını aydınlatan Jandarma ekipleri Aksaray, Adana ve Mersin’de 12 kişiyi yakaladı.

Aksaray’ın merkeze bağlı Akhisar ve Yuva köylerinde meydana gelen dolandırıcılık olayını aydınlatmak ve olayları gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlatan Jandarma ekipleri yaptıkları çalışmalar sonunda olayı gerçekleştirdiğinden şüphelenilen 12 kişiyi tespit etti.

Toplanan deliller ve yapılan istihbarat çalışmalarının tamamlanmasıyla operasyon için harekete geçen ekipler Aksaray, Adana ve Mersin illerinde tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda toplam 12 kişi yakalanırken adreslerde yapılan aramalarda dolandırıcılık olaylarından elde edildiği değerlendirilen 5 bin 250 lira para, 25 bin lira değerinde cep telefonu, elektronik eşyalar ile 11 gram metamfetamin ve 5 gram esrar ele geçirdi. Aksaray ve Adana ile Mersin illerinde gözaltına alınan şahıslar işlemleri için Aksaray İl Jandarma komutanlığına getirildi. Burada işlemleri tamamlanan 12 şüpheli adli makamlara sevk edildi.

Operasyona ilişkin olarak yapılan açıklamada; “Aksaray ili genelinde ve çevre illerde meydana gelen benzeri dolandırıcılık olaylarının aydınlatılması ve halkımızın huzur ve güveninin tesis edilmesi amacı ile titiz çalışmalarımız devam edecektir” denildi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.