Dolar 32,5375
Euro 34,8784
Altın 2.430,91
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 31°C
Az Bulutlu
Aksaray
31°C
Az Bulutlu
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 29°C
Paz 29°C

Aksaray’da Gurbetçi Buluşması düzenleniyor

Aksaray Belediyesi, “3. Gurbetçi Buluşması” adı altında geniş kapsamlı program düzenliyor.

Aksaray’da Gurbetçi Buluşması düzenleniyor
Aksaray Anadolu AŞ
9 Ağustos 2021 15:33

10 Ağustos Salı günü saat 18.30 da Tacin Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı Bilim Merkezi önünde düzenlenecek programa Aksaraylı tüm gurbetçiler davet edildi.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından daha önce iki kez gerçekleştirilen ve bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “Gurbetçi Buluşması” Avrupa’da ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan ve sıla hasreti çeken Aksaraylı vatandaşlarla birlik ve beraberlik içinde olmak açısından büyük önem arz ediyor.

Aksaraylı gurbetçileri “Gönül elçisi” olarak değerlendiren ve onların fikirlerinin yol gösterici nitelikte olduğuna dikkat çeken Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada

“Avrupa’nın ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşamlarını sürdüren gurbetçi hemşerilerimizle bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi pekiştirecek ve kaynaşmamızı sağlayacak “Gurbetçi Buluşması” adı altında bir toplantı daha düzenliyoruz.

Bizler, gurbetçi hemşerilerimizin memleketlerine olan sıla hasreti duygusunu birlikte yaşayabilmek adına birlik ve beraberliğimizi, kaynaşmamızı kuvvetlendirecek böyle bir program düzenliyoruz.

Hemşerilerimiz şehrimize geldiklerinde şehrin eksikliklerini bizlere söylüyorlar. Bizde belediye olarak eksiklikleri gidermek için çalışıyoruz.

Dünyanın neresinde olursa olsunlar kıymetli hemşerilerimizle bir gönül bağımız bir gönül birlikteliğimiz var. Gurbetçi hemşerilerimiz yurtdışında hem gönül elçilerimiz olarak hem bizi temsil ediyor hem de oralarda yapılan icraatların bizlere aktarılması konusunda gözümüz kulağımız oluyorlar.

Gurbetçilerimizin fikirleri ve önerileri bize yol gösterici nitelikte oluyor. Bizlerde onların şehrimize her geldiğinde şehri daha çok gelişmiş daha çok güzelleşmiş olarak görmeleri için mücadele gece gündüz demeden çalışıyoruz’’ Dedi.

Başkan Dr.Evren Dinçer, “Gurbetçi Buluşması” toplantısına Aksaray’da bulunan tüm gurbetçi hemşerilerimizin davetli olduğunu ifade etti..

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.