Dolar 32,3343
Euro 35,1710
Altın 2.245,19
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Aksaray’da her yer dezenfekte ediliyor

Aksaray’da her yer dezenfekte ediliyor
Aksaray Anadolu AŞ
13 Haziran 2020 13:02

Aksaray Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelindeki yer üstü ve yer altı çöp konteynırlarını bol köpüklü su ile yıkayarak dezenfekte ediyor.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte çöp konteynırlarında oluşabilecek kötü kokuları önlemek ve halk sağlığını tehdit edebilecek virüs ve bakterilerin önüne geçmek için çöp konteynırları bol köpüklü su ile yıkanarak dezenfekte ediyor.

Aksaray Belediyesi ekipleri, şehir genelindeki 48 mahallede bulunan yer altı ve yer üstü çöp konteynırlarını belirli periyotlarda yıkayarak hijyenik bir görünüm kazandırıyor. Aksaray Belediyesi temizlik işleri ekipleri hijyen çalışmaları kapsamında geçtiğimiz günlerde Şeyh Hamit Mahallesi, Hamidiye Mahallesi, Coğlaki Mahallesi, Kılıçarslan Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve İstiklal Mahallesinde bulunan çöp konteynırlarına yönelik çalışma gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, her zaman vatandaşın sağlığını düşündüklerini söyleyerek “Şehrimizde bulunan yer altı ve yer üstü konteynırlarını temizleyerek dezenfekte ediyoruz. Sadece konteynırlar değil çöp kutuları ve atıktan kaynaklanan kirli noktaları da temizliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışma ile halk sağlığını tehdit eden virüs ve bakteri oluşumunu önlemiş oluyoruz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.