Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Açık
Aksaray
21°C
Açık
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 31°C
Çar 26°C

Aksaray’da ittifak adayı Özhan Türemiş

Aksaray’da ittifak adayı Özhan Türemiş
Aksaray Anadolu AŞ
6 Ocak 2019 14:05

Aksaray’da CHP ve İYİ Parti ortak adayı olarak 31 Mart yerel seçimlerinde Özhan Türemiş ile Aksaray Belediye Başkanlığında yarışacak.

İYİ Parti, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler için aralarında il, ilçe ve beldelerin olduğu 99 adayını açıkladı. İYİ Parti’den yapılan yazılı açıklamada, CHP ile yapılan iş birliği kapsamında görüşmelerin sürdürdüğü de kaydedildi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için partisinin 99 belediye başkan adayını daha açıkladı.

Dervişoğlu yazılı olarak yaptığı açıklamasında “31 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel Seçimler ile ilgili çalışmalarımız önemli bir aşamaya gelmiş bulunuyor. Bildiğiniz gibi, Cumhuriyet Halk Partisi ile de ‘güçbirliği’ çerçevesinde görüşmelerimiz devam ediyor. Gerek parti içi çalışmalarımızın, gerekse işbirliği görüşmelerimizin sonuçları itibarı ile belirlenen Belediye Başkan adaylarımızın isimlerini sizlerle paylaşıyoruz. Bu çerçevede, aralarında İl, İlçe ve Beldelerin de bulunduğu 99 Belediye Başkan Adayımızı daha ekte bilginize sunar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.” dedi.

İYİ Parti’nin açıkladığı Aksaray Belediye Başkan adayları:

AKSARAY MERKEZ  –  ÖZHAN TÜREMİŞ
AKSARAY MERKEZ HELVADERE  –  TUNCER SOYAL
AKSARAY MERKEZ BAĞLIKAYA  –  TUNCAY ÖZKARACA
AKSARAY SULTANHANI  –  SELİM TEMEL
AKSARAY GÜZELYURT SELİME  –  SEFER ÖZDEMİR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.