Dolar 32,5883
Euro 34,7375
Altın 2.506,53
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Aksaray’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Aksaray’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu
Aksaray Anadolu AŞ
13 Ocak 2021 12:05

Uyuşturucu ile mücadelede etkili bir çalışma süreci yürüten Jandarma ekipleri kırsal alanlarda uyuşturucu ve uyarıcı madde operasyonlarına devam ediyor.

Uyuşturucu ile mücadelede etkili bir görev üstlenen polis ekipleri merkezde görevlerini başarılı bir şekilde yürütürken merkez dışında kalan köy ve kasabalarda da jandarma ekipleri başarılı operasyonlara imza atıyorlar.

Özellikle yapılan çalışmalar ile gençleri zehirlemeye çalışanlar amaçlarına ulaşamazken çok miktarda da uyuşturucu maddeye el konularak terör örgütü PKK’nın gelir kapılarına ağır darbeler vuruluyor.

Bu kapsamda istihbarat çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri merkez Yeşilova Beldesi’nde uyuşturucu madde imal ve satışı bilgisi üzerine harekete geçti.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda M. Y. . H. Ü. , M. D. ve Z. A. isimli dört şahıs gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar ve araçlarında yapılan aramalarda 10 gram metamfetamin, 14 adet extacy hap, 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 adet tabanca, 2 bıçak ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 9 bin TL ele geçirildi. Göz altına alınan şahıslar işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’ndan suç ve suçlularla mücadelede kararlılık vurgusu yapıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.