Dolar 32,5627
Euro 34,7049
Altın 2.412,81
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 27°C
Cum 28°C
Cts 26°C

Aksaray’da kan donduran olay: Eski nişanlısını sokak ortasında öldürdü!

Aksaray’da kan donduran olay: Eski nişanlısını sokak ortasında öldürdü!
Aksaray Anadolu AŞ
3 Aralık 2022 20:01

Aksaray’da 15 yaşındaki kız çocuğu, ayrıldığı nişanlısı tarafından tabancayla başından vurularak katledildi.

Aksaray’da 15 yaşındaki kız çocuğu, ayrıldığı nişanlısı tarafından tabancayla başından vurularak katledildi.

Olay, saat 15.00 sıralarında Taşpazar Mahallesi 801 Sokak’ta bulunan bir düğün salonunun önünde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Melike Arıbaş (15), ailesiyle birlikte bir yakınlarının nişanına gitti. Arıbaş, bir süre sonra nişana gelen ayrıldığı nişanlısı Muhammet K.’nın (22) silahlı saldırısına uğradı. Başına 2 kurşun isabet eden Melike Arıbaş, kanlar içinde yere yığılırken babası Doğanay Arıbaş (42) da yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Melike Arıbaş, ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine Acil Servisine kaldırıldı. Melike Arıbaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinden kaçan Muhammet K. ise kısa sürede olay yeri yakınlarında polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Melike Arıbaş ile Muhammet K.’nın 1 yıl önce nişanlandıkları ve nişandan 3 ay sonra da ayrıldıkları öğrenildi. Muhammet K. ilk ifadesinde “Nişanlımın ailesi beni istemiyordu. Gözdağı vermek için ateş ettim. Nişanlımı başkasına yar etmem” dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.