Dolar 32,6067
Euro 34,7737
Altın 2.490,71
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Aksaray’da kavşaklar rengarenk oldu

Aksaray’da kavşaklar rengarenk oldu
Aksaray Anadolu AŞ
11 Kasım 2020 15:27

Aksaray Belediyesi modern ve yaşanabilir bir şehir oluşturmak için pek çok farklı alanda çalışıyor. Özellikle şehir giriş ve çıkışları başta olmak üzere önemli güzergahtaki kavşak noktalarına mevsimlik çiçekler dikiliyor.

Parkların düzenlenmesi, yeni yeşil alanların oluşturulması, şehir içi ve şehir giriş çıkışların yer alan kavşak noktalarının düzenlenmesi için çalışma yürüten Aksaray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mevsimlik çiçek dikim çalışmalarına hız verdi. Belediye ekipleri, mevsimlik ve süs bitkileri dikimi ile kavşak noktalarına hoş bir görünüm kazandırıyor.

Son olarak Ankara Karayolu TOKİ kavşağında çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması başlatan ekipler, kavşak noktasını mevsimlik çiçekler süsleyerek güzel bir görünüm kazandırmaya başladı..

blank blank blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.