Dolar 32,5841
Euro 35,0183
Altın 2.456,66
BİST 9.760,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 27°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Aksaray’da kırmızı alarm! Vaka sayısı hızla artıyor

Aksaray’da kırmızı alarm! Vaka sayısı hızla artıyor
Aksaray Anadolu AŞ
13 Ağustos 2020 17:08

Aksaray’da koronavirüs (Covid-19) aktif vaka sayısı her geçen gün artıyor. Koronavirüsün artması ile birlikte Aksaray’da adeta kırmızı alarm verildi.

Aksaray’da artan vaka sayıları nedeniyle özellikle insanların yoğun olarak kullandığı caddeler ve mekanlar sıkı kontrol altına alındı.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile Aksaray’da asker uğurlaması ve taziye ziyaretleri yasaklanmıştı. Aksaray’da il sınırları dahilinde bulvar, cadde, sokak ve benzeri araç ve yaya trafiğine açık alanlarda, ağzı ve burnu tamamen kapatacak şekilde tıbbi/bez maske kullanımı zorunlu hale getirilmesi ile birlikte polis ekipleri şehrin önemli işlek caddelerinde sıkı kontroller yapmaya başladı.

Polis ekipleri insanların yoğun olarak kullandığı caddeleri adeta abluka altına aldı. Anonslarla sık sık sosyal mesafe kuralı uyarısının yapıldığı, vatandaşların maske kullanımı ve hijyene dikkat etmesi gerektiği hatırlatılıyor..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.