Dolar 32,3787
Euro 34,7555
Altın 2.410,37
BİST 10.083,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 16°C

Aksaray’da KOM, NSM ve Asayiş ekipleri okul önlerinde kuş uçurmuyor

AKSARAY’DA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE KAPSAMINDA GENÇLERE YÖNELİK GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALAN POLİS, ORTAOKUL VE LİSE ÖNLERİNDE ADETA KUŞ UÇURMUYOR. EKİPLER, DRON İLE HEM DENETİM HEM DE TAKİP YAPIYOR.

Aksaray’da KOM, NSM ve Asayiş ekipleri okul önlerinde kuş uçurmuyor
Aksaray Anadolu AŞ
17 Mart 2022 09:45

Aksaray’da uyuşturucuyla mücadele kapsamında gençlere yönelik geniş güvenlik önlemleri alan polis, ortaokul ve lise önlerinde adeta kuş uçurmuyor. Ekipler, dron ile hem denetim hem de takip yapıyor.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü okul ve çevrelerinde oluşabilecek olumsuzluklara karşı geniş çaplı denetim ve uygulamalar yapıyor. Özellikle lise ve ortaokul çevrelerini adeta abluka altına alan Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM), Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ve Asayiş Şubesi ekipleri dron ile takip ve denetimler yapıyor. Okul giriş çıkışlarında öğrenciler ve bölgede bulunan vatandaşlar ile araçlar didik didik aranıyor. Tüm şahıslar GBT sorgusundan geçirilirken üzerleri de aranıyor. Uyuşturucuyla mücadele ve meydana gelebilecek olaylara karşı mücadele kapsamında gerçekleştirilen denetimlerde oluşabilecek muhtemel olumsuzlukların da önüne geçiliyor. Ekipler gün boyu çeşitli okullarda denetimlerini sürdürüyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.