Dolar 32,3520
Euro 35,1292
Altın 2.301,73
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Aksaray’da Meral Akşener coşkusu

İYİ  Parti Aksaray İl Başkanlığı binası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımı ile açıldı.

Aksaray’da Meral Akşener coşkusu
Aksaray Anadolu AŞ
26 Aralık 2017 17:51

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı binası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımı ile açıldı.

Açılışa kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Akşener, partisinin il binasının açılışı için Aksaray’a geldi. Parti binasının bulunduğu Ankara Caddesi üzerinde partililer ile buluşan Akşener, kendisine KHK´yı sorduklarını belirterek, “Bana herkes dedi ki, bu KHK ile ilgili yeni çıkan KHK yok mu, kanun hükmündeki kararname. Bir, bu iktidarın açık ara büyük bir milletvekili gücü car mecliste. Dışarıdan destekleyenler de var. Bu kanun hükmünde kararnameleri bu şekilde Cumhurbaşkanı imzasıyla çıkarmak yerine zaten meclisten geçebilecek imkana sahipler, neden meclisten geçirmiyorlar. Birinci soru. Anayasa Mahkemesi kanun hükmünde olağanüstü hal döneminde kanun hükmünde kararnamelerle ilgili ben bir şey yapamam diye bir karar verdi. Ama meclisten geçen kanun hükmünde kararnameler kanunlaştığı için anayasa mahkemesi iptal edebilir. Bu nedenle birinci yöntem kanun hükmünde kararnameyi Cumhurbaşkanı eliyle çıkarılması, meclisten kaçırılması ve anayasa mahkemesinin gözetiminden kaçırılması demek, bu kanun hükmünde kararnamelerin anayasaya aykırı olması demektir. Anayasaya karşı suç işlenmektedir. İki, şimdi malum kararname, hani bir maddesinde deniliyor ya, 15 Temmuz´dan sonraki fasılda tekrar benzeri bir şey olursa bürokratların, sivillerin karşı koyması halinde, bunun anlamı, suç işlemesi halinde her türlü hukuki yaptırımdan azade olması anlamına geliyor. Öncelikle şunu söyleyeyim. İYİ Parti için bu madde yok hükmündedir” dedi.

İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş şunları söyledi:
“Sayın Genel Başkanımız, Genel Başkan Yardımcılarımız, Genel İdare Kurulu Üyelerimiz, Çevre İllerden gelen İl Başkanlarımız, Merkez İlçe Başkanımız ve İlçe Başkanlarımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve değerli Aksaraylı hanımefendiler, beyefendiler!İyi Parti Aksaray İl Binamızın açılışına hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz, safalar getirdiniz…Yıllardır ülkemizi her defasında daha da büyük karanlıklara ve umutsuzluklara sürükleyen seçimler sonrasında, hayal kırıklıklarıyla döndük evlerimize.

Fakat bakın ne diyor ünlü büyük düşünür Konfüçyüs;

“KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE BİR MUM DA SEN YAK!”

Biz de İYİ Parti olarak Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER´in önderliğinde bize düşen görevi yerine getirdik. Mumlarımızı yaktık, ülkemizi, Aksaray´ımızı ve geleceğimizi daha aydınlık yarınlara taşımak üzere “AKSARAY İYİ PARTİ İL VE İLÇE TEŞKİLATLARI” olarak hepimiz için yola çıktık.

Biz bir aileyiz, “İYİ”lerden oluşan büyük bir aile…

“GÖNÜL BİRLİĞİ, DİL BİRLİĞİNDEN ÜSTÜNDÜR” diyor;

Bu felsefeyle, bu uğurda yakılacak tek bir mumu olan bütün “İYİ” insanları ve hürmete layık Aksaray halkımızı aramıza davet ediyoruz. Bizi aydınlığa çıkaracak bu yolu hepimiz için yorulmadan koşacağız.

Ve diyoruz ki;

“AT BİNENİN, KILIÇ KUŞANANINDIR!”

DOĞU biziz, BATI biziz,

Cesaretin atı biziz,

Sürüyoruz bir zafere,

“İYİ”liğin adı biziz!

“Mezhebimiz birlik bizim,

Tüm gayemiz dirlik bizim,

Evliyalar diyarında,

Yarenimiz dostluk bizim!”

Aydınlığı, “İYİ”liği, Adaleti, Tarafsızlığı,

Ramazan Aylarında, aynı iftar sofrasında muhabbetle karşı karşıya, Allah rızası için oruç açmayı,

Aynı caddede dükkan açıp, ayrı düşüncelerde olsak bile karşılıklı tavla oynamayı,

Bir sıcak çayı beraber içmeyi, birbirinize saygı duymayı,

Çocuklarınızı kaygısızca okula yollamayı,

Andımızı okumayı,

Cumhuriyet´e, Atatürk´e ve bayrağımıza, başımız dara düşmeden sahip çıkmayı,

Milli Bayramlarda bu meydanı kol kola doldurmayı,

Siyasete alet edilmemiş tertemiz İslam´ı hakkıyla yaşamayı,

Terörsüz, şehitsiz haber bültenlerini, Birliği, Dirliği, Beraberliği,

Korkusuzca Atatürk´ü sevmeyi ve

Dolu dolu “NE MUTLU TÜRK´ÜM DİYENE!” diyebilmeyi özlediyseniz…

Değerli Halk Ozanımız Yunus Emre´nin diliyle diyoruz ki;

“GELİN BİRLİK OLALIM, İŞİ KOLAY KILALIM, SEVELİM SEVİLELİM, DÜNYA KİMSEYE KALMAZ!”…

Siz, biz ayrımı yapılmasından bıkkın ve bitap düştüğümüz güzel ülkemizde, kendi diyarımızın insanına, siz değerli Aksaraylı hemşerilerimize yine kendi halk ozanımızın sesiyle sesleniyor ve diyoruz ki;

“BERİ GEL BARIŞALIM, YÂD İSEN BİLİŞELİM, ATIMIZ EĞERLENDİ, EŞTİK ELHAMDÜLİLLAH!”

Yani; “Dargınsak barışalım, el isek tanışalım, bizi fethe götürecek akıl yoluna, çıktık elhamdülillah!”

Yoklukları yokluk sebebimiz, değerli kadınlarımızı da, Bozkırın tezenesi değerli Türk Halk Ozanımız Neşet Ertaş´ın söylediği güzel sözlerle burada anmak,

Genel Başkanı, Hanımefendi olan bir parti olarak, başımızın tacı, değerli kadınlarımıza da hak ettikleri itibarı, korkusuz yaşamı ve saygınlığı, bu toplumda tesis ve teslim etmek İYİ Parti olarak boynumuzun borcudur.

Diyor ki Anadolulu değerli ozanımız;

“KADINLAR İNSANDIR, BİZ İNSANOĞLU!”

İnsan olan ve ham olan kadındır ve tüm dünya kendisinden çoğalır, artar ve güzelleşir. Kadının, kendisini kadın yapan, tüm özellikleri dünyanın varlığına ve barışına hizmettir. Bizde kadın; Şerife Bacı´dır, Halide Onbaşı´dır, Gördesli Makbule Hanım´dır, 3.Ordu´nun nenesi Nene Hatun´dur… Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir milletinde Anadolu köylü kadınının üstünde bir kadın yoktur. Hiçbir milletin kadını, milletini kurtuluşa ve zafere götürmekte Anadolu Türk Kadını kadar himmet göstermemiştir.

Biz İYİ Parti Yönetimi olarak, öncelikle Sayın Genel Başkanımız olmak üzere bize yol gösteren, bizimle tereddüt etmeden yola çıkan, emeğini, inceliğini esirgemeden, evinden, işinden bizi destekleyen, tüm milletimizi aydınlığa taşıyacak “İYİ” lik lokomotifimizde bizimle yol alan tüm kadınlarımıza sizlerin huzurunda gönülden teşekkür ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Kurtuluş destanımızı çarıklarıyla, tırnaklarıyla, kanlarıyla yazan, Anadolu´nun yiğit erlerinin Aksaraylı cesur torunları kıymetli beyefendi dostlarımız da, çıktığımız yolda hanımefendilerle yan yana yarenimiz ve desteğimiz olacaklardır.

Şüphesiz ki güç ve kuvvet sahibi olan Allah´tır. Biz de İYİ niyetlerle yola çıkmış, hakkı ve adaleti arayan kulları olarak yine duamızı Yaratan´a ediyor, çıktığımız yolda yar ve yardımcımız olmasını, “İYİ” liği ve “İYİ Parti” yi, muvaffak ve muzaffer kılmasını diliyoruz.

Sizin dualarınızla, sizin desteğinizle yürüyeceğiz iktidara giden yolu. Duanız hakkımızda hayr olsun, desteğiniz gücümüz olsun diliyor,

Hepinize teşekkürlerimi, saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.