Dolar 32,5589
Euro 34,6816
Altın 2.415,72
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 27°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Aksaray’da öğretmenler için 40 bin fidan dikildi

Aksaray’da öğretmenler için 40 bin fidan dikildi
Aksaray Anadolu AŞ
24 Kasım 2020 13:30

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Aksaray Belediyesi tarafından Kireçlik Mevkiinde oluşturulan Hatıra Ormanına her öğretmen için bir fidan dikildi.

Etkinlik kapsamında 40 Bin fidanın toprakla buluştuğu bildirildi.

Aksaray Belediye Başkan Vekili Cem Elibol’un katılımı ile 24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı alanında gerçekleşen fidan dikim etkinliğine Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, İŞKUR Müdürü Mahmut Akkuş, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Görmez, Eğitim Bir-sen Başkanı Murat Günaydın, Belediye meclis üyeleri, çok sayıda idareci ve öğretmen katıldı.

Tören öncesinde kürsüde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Vekili Cem Elibol, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile tüm öğretmenlerin gününü kutladı. Törene iştirak eden katılımcılara teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Cem Elibol, “Öğretmenlerimiz adına düzenlediğimiz fidan dikim etikliğine katılımınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in programa katılamadığı için kendisinin selamlarını ilettiğini belirten Başkan Vekili Cem Elibol, “Öğretmenler Günü münasebetiyle Hatıra Ormanında sizlerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyorum.

Geleneksel hale getirdiğimiz fidan dikimini bu yılda gerçekleştiriyoruz. Öğretmenlerimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu etkinlik ile 40 bin tane fidanımızı toprakla buluşturacağız. Burada temsili olarak fidanlarımızı dikiyoruz. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliğe katılanlar, 24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanına fidan dikerek can sularını verdiler. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla belediye hizmet binası önünde vatandaşlara fidan dağıtıldı..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.